Anamaria Vasile

A fost gunoier timp de 30 de ani și a strâns în fiecare zi lucruri pe care alții le aruncau. Acum s-a aflat adevărul. Este uluitor ce se afla în casa bărbatului (VIDEO)

A fost gunoier timp de 30 de ani și în fiecare zi a strâns lucruri pe care alții le aruncau. Acum bărbatul recunoaște că are o adevărată comoară acasă.

Nelson Molina din New York a început să pună deoparte ceea ce găsea prin gunoaie, încă din 1980.

Colectia lui include acum peste 50.000 de obiecte salvate în cei 34 de ani petrecuți de el la serviciul de salubritate. Molina vrea acum să vadă toate aceste obiecte într-un muzeu, pentru ca toată lumea să se poată bucura de ele.

„Aruncăm prea multe lucruri. Oamenii din orașe trebuie să recicleze mai mult și să irosească mai puțin”.

Printre obiectele găsite se numără uniforme de război de epocă, chitare electrice sau mingi de baseball semnate chiar de jucători, scrie Guardian.

Te-ar putea interesa si:

Femeia s-a culcat la pamant pe marginea drumului, masinile opreau si ea zicea sa n-o bage-n seama. Cand au realizat ce face…

Amanda este o iubitoare de animale care a făcut un gest ce a uimit pe mulți. Uite cum poate fi explicată acțiunea ei care pare, la prima vedere, ciudată.

Totul a început când un șofer a zărit un câine pe un drum foarte rar folosit, în munți. Câinele era atât speriat, cât și înfometat încât devenea agresiv dacă cineva voia să se apropie de el.

În momentul în care Amanda a auzit de Bear, un câine pierdut în munții Evan’s Creek, a decis să-l ajute imediat. Împreună cu prietena ei, Dylan, a plecat să-l găsească pe câinele singuratic rătăcit.

timp de aproape o oră cei doi au încercat să îl păcălească pe Bear (,,Urs”, în engleză) folosind mâncare și tot felul de bunătățuri, dar planul lor a eșuat.

În ziua următoare, când s-au întors, l-au găsit pe Urs în aceeași zonă, au încercat să se apropie de el, dar nu le-a reușit. Acesta a fost momentul când fetele au devenit foarte creative. Au decis ca Amanda să se culce pe jos, pe pământ, și să ,,facă pe moarta”, pentru ca caâinele să creadă că are nevoie de ajutor.

Zis și făcut. În ziua următoare au făcut acest lucru în zona unde era de obicei Urs, dar ce s-a întâmplat câteva ore mai târziu a încălzit inimile a sute de oameni care iubesc animalele.

Amanda și amica ei, Dylan, au decis să salveze câinele și să îl ducă la spital. ,,A făcut pe moarta”, iar Urs, imediat ce a văzut că are nevoie de ajutor, s-a apropiat de ea și a mirosit-o timp de 20 de minute, apoi și-a pierdut interesul și a plecat.

Dar Amanda nu a renunțat. O oră mai târziu, el s-a întors, iar acum stătea pur și simplu alături de fată, de parcă ar fi vrut să îi transmită că este alături de ea.

În două ore Amanda l-a câștigat pe Urs de partea ei, i-a câștigat încrederea și l-a făcut să înțeleagă că nu îi va face niciun rău.

Urs a urmat-o apoi până la mașină, și au mers la veterinar unde Urs a primit în sfârșit ajutorul de care avea nevoie.

Din fericire o familie și-a exprimat dorința de a-l adopta, iar acum are o casă iubitoare. Urs a dorit să o ajute pe Amanda, dar în acest fel i-a permis să îl ajute ea pe el!