Anamaria Vasile

Aceasta femeie lucra ca asistenta la un spital de nebuni. Au dat-o afara cand au aflat ce le facea pacientilor bolnavi. Intra la ei in salon, se apropia, ii atingea, iar apoi…

Caz halucinant in statul american Iowa, dupa ce doua asistente tinere, in varsta de 23 si 26 de ani i-au corupt pe pacientii internati in institutie.

Megan si Paige au fost acuzat de abuz intim, dupa ce s-a aflat de relatiile lor amoroase din timpul programului.

Potrivit DailyMail, cele doua au flirtat si i-au vrajit pe cativa pacienti, iar relatiile au devenit tot mai intime dupa ce femeile au plecat din institie.

Mai mult, pacinetii au decis sa renunte la internare, dupa plecarea lor.

Megan si Paige au fost condamnate la inchisoare, insa au fost eliberate dupa ce au platit o cautiune de 2000 de dolari.

Te-ar putea interesa si:

Imi amintesc prima mea experienta cu un prezervativ… Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie sa-mi iau un pachet. In spatele tejghelei, o farmacista tanara, focoasa, o chema Daniela. Mi-a dat prezervativele si mi-a pus ointrebare care m-a lasat mut… Nici nu iti poti imagina ce pateste acest baiat mai departe…

Îmi amintesc de prima mea experienţă cu un prezervativ. Aveam 16 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpăra un pachet de prezervative. În acele zile a fost nevoie de mult curaj pentru a merge într-un magazin şi a cere aşa ceva, deoarece toată lumea din oraș mă cunoștea și nu a existat nici-o îndoială că tânăra, cred că numele ei era Daniela, ştia pentru ce se folosesc.

Ea lucra ca farmacistă în spatele tejghelei și vedea că am fost într-adevăr jenat de întreaga procedură. Mi-a dat pachetul și a întrebat dacă știu cum se foloseşte un prezervativ . Sincer, am răspuns :

– “Nu , nu chiar !”

A desfăcut pachetul, a luat unu și l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat să mă asigur că a fost bine si sigur pus. I se părea că încă o privesc confuz. Deci, s-a uitat în jur in magazin pentru a vedea dacă ar fi fost gol. A fost.

– “Doar un minut”, a spus ea, și m-a condus în partea din spate a magazinului, şi-a descheiat bluza și a îndepărtat -o. Şi-a desfacut sutienul și l-a pus deoparte. “Asta te excita?”

Ei bine, am fost atât de uimit că tot ce am putut face a fost să stau acolo cu gura deschisă şi să dau din cap . Apoi a spus că era timpul să punem prezervativul. Cum eu îl puneam, ea şi-a dat jos fusta şi chiloţeii şi s-a aplecat peste un birou.

– “Ei bine, haide”, a spus ea, “Nu avem prea mult timp.”
Așa că m-am urcat pe ea. A fost atât de minunat că, din păcate, nu am mai putut ține mult și am terminat în câteva momente . S-a uitat la mine cu un pic de încruntare.

– “Ai pus prezervativul?” a întrebat ea.

– “Sigur că da!” și i-am arătat degetul meu să vadă.