Anamaria Vasile

ADELA POPESCU, pusă la punct de BABI MINUNE. Ce i-a răspuns manelistul atunci când a fost întrebat dacă cerceşte

Cum Adela Popescu a jucat în mai multe producţii, fiind şi prezentatoare TV o bună bucată de timp, ea l-a avut invitat în urmă cu mai mulţi ani pe manelistul Babi Minune în platou.

Întreg episodul s-a petrecut în urmă cu şase ani, atunci când Adela Popescu jucase în telenovela „Regina“, de la Acasă TV, iar în respectiva producţei apăruse şi Babi Minune. Manelistul avea doar 12 ani şi fusese invitat să cânte o melodie care apăruse şi în telenovelă.

Însă, înainte de prestaţia în direct, Adela Popescu i-a pus un braţ în jurul umerilor lui Babi Minune şi i-a spus următoarele: „Eu am auzit că ai trăit în şatră şi că mergeai pe stradă şi cerşeai. Ai strâns ceva?“.

Cântăreţul de manele ajuns acum celebru a pus-o la punct şi i-a replicat: „Am crescut într-o casă săracă, dărăpănată, dar îmi plăcea foarte mult. Şi nu cerşeam, vindeam“.

Adela Popescu, din nou mămică?! Ce a declarat în urmă cu puţin timp: ”Aş face…”

Radu Vâlcan şi Adela Popescu formează, fără doar şi poate, unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar în urmă cu puţin timp prezentatoarea TV a mărturisit că ar mai face un copil.

Întrebată ce declaraţie de iubire i-ar face lui Radu Vâlcan, fără să folosească, însă cuvinte, ea a mărturisit simplu: ”I-aş mai face un copil.”

De asemenea, ea a mărturisit că traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, întrucât este împlinită atât pe plan personal, cât şi profesional.

„Sunt aşa cum speram. O mamă calmă şi, spun eu, empatică. Radu e panicos, dar extrem de implicat. Facem totul împreună.

Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele. În sensul că am serviciul ce îmi oferă stisfacţii enorme, o familie fericită, suntem sănătoşi cu toţii, Alexandru mănâncă, doarme, ce pot să-mi doresc mai mult?”, a declarat actriţa în cadrul unui interviu pentru Libertatea pentru femei.

După două Crăciunuri în care familia lărgită a fost pe primul loc, Adela Popescu a hotărât să petreacă sărbătorile de iarnă numai cu soțul și cu fiul ei de un an și jumătate, la mare, la soare. În Ajun de Crăciun, cei trei și-au luat zborul spre Dubai, prima escală în drum spre Mauritius.

În urmă cu doi ani, Adela își anunța familia că este însărcinată la masa de Crăciun, organizată în vila în care locuiește cu soțul ei, Radu Vâlcan. Acum un an, clanul se reunea pentru Crăciun, de data aceasta în satul natal al Adelei, la Șușani, în județul Vâlcea.

Pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta, Adela a ales o destinație exotică, pentru prima vacanță foarte departe de casă a micuțului Alexandru. În vară, Adela și Radu Vâlcan și-au făcut vacanța împreună cu fiul lor în insula grecească Naxos.

Adela și Radu au două săptămâni de vacanță, pe care și-au dorit mult să le petreacă la soare. Au ezitat mult între destinații, primul criteriu fiind siguranța micuțului Alexandru. Acesta este și motivul pentru care au renunțat la un moment dat la biletele gata cumpărate pentru Zanzibar, după ce mai mulți medici i-au spus că aceasta nu este o destinație sigură pentru un copil atât de mic.

Până la urmă, câștigătoare a ieșit insula Maurtius, cu o escală mai lungă la Dubai, pentru aclimatizare. ”Dubai cam cinci zile pentru aclimatizare. Apoi o destinație fără schimbare de fus orar, cum este din păcate în Thailanda sau Vietnam.

Sunt șase ore în plus, destul de greu de «digerat», cred, de Alexandru. Pe de altă parte, în Thailanda urmează să plece Radu la filmări pentru Insula iubirii, deci merita și el o destinație care să nu-i amintească de ispite. Mai era o variantă bună Seychelles, dar am fost deja, așa că Mauritius pare în acest moment cea mai bună alegere. Șase ore de zbor din Dubai și doar două diferență de fus orar”, a explicat Adela pe blogul personal.

Duminică, în Ajun de Crăciun, Adela, Radu și Alexandru și-au luat zborul spre Dubai, iar vedeta a publicat pe contul personal de Facebook o imagine de la plecare.