Anamaria Vasile

Adevărul complet despre venirea Ancăi în echipa Faimoșilor! Abia acum s-a aflat! Totul are legătură cu Giani Kiriță!

Anca a aruncat bomba in emisiunea Wowbiz, anuntand ca a cerut sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa Faimosilor.

Anca a socat pe toata lumea miercuri seara, la Wowbiz, cand a marturisit ca isi doreste enorm sa lupte impotriva fostilor ei colegi din echipa „Razboinicilor”.

„Am tot glumit si am facut mici aluzii pana acum referitor la echipa pe care o sustin, insa chiar am facut o cerere oficiala pentru a merge in echipa „Faimosilor”! Echipa „Razboinicilor” nu m-a meritat, sa zica merci ca am fost acolo si m-au cunoscut! Au avut destule de invatat! Cred ca locul meu e in echipa „Faimosilor” si sper sa fiu acolo!”, a spus Anca Mihailescu.

Anca vrea la Exatlon, in echipa Faimosilor! Cum se intelegea cu vedetele

Ei bine, putini isi mai amintesc faptul ca in urma cu cateva saptamani, dupa ce echipa Romaniei a castigat meciul cu Turcia, la cina primita ca premiu, Faimosii si Razboincii s-au distrat bine impreuna.

A fost momentul in care, Giani Kirita s-a purtat frumos cu Anca, desi cu cateva emisiuni in urma, cei doi se contrasera. Pentru ca Anca a fost de acord sa le dea Faimosilor din portia ei de mancare Giani Kirita i-a spus acesteia sa mearga in echipa lor.

„Anca, de maine vii la noi in echipa! La noi, nici fetele noastre nu ne dau. Ancai (Surdu, n.r.) mai bine ii cer un milion de euro decat sa-mi dea portia ei de orez”, a spus Giani Kirita in emisiunea Exatlon.

Andrei Stoica din Echipa Faimosilor a parasit concursul sportiv Exatlon, aseara. Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat inaintea unei probe.

Din pacate, Andrei Stoica s-a vazut nevoit sa renunte la Exatlon Romania. Anuntul facut de Cosmin Cernat: „Prima veste e ca Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia ramas bun de la ceilalti concurenti”, a spus Cosmin Cernat.

Andrei i-a incurajat pe Faimosi inainte de sa plece si le-a spus ca le va tine spatele de acasa si se va uita la ei mereu: „Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau, va respect pe fiecare dintre voi si abia astept sa ne vedem acasa, Sunteti mari!”, a spus Andrei Stoica.

Andrei Stoica a trebuit sa renunte la competitia Exatlon care ii putea aduce 100.000 de euro, pentru ca s-a accidentat la picior. De cateva zile nu a mai concurat la nicio proba si nu a mai fost nici pe teren sa isi incurajeze echipa.

Mai mult, Andrei a slabit peste 10 kilograme. Schimbarile sunt cu adevarat evidente, iar regimul alimentar ii periclita si cariera sportiva: „Andrei lupta la categoria grea, va avea si un meci important in toamna si este cu adevarat o problema pierderea de kilograme. Imi fac griji pentru el”, declara sotia lui Andrei la WOWbiz.

Competitia sportiva Exatlon Romania poate sa fie urmarita de sambata pana miercuri, doar la Kanal D, de la ora 19:45.

Exatlon 6 martie. In editia de astazi a emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat a anuntat ca Andrei Stoica va parasi competitia, din cauza problemelor de sanatate.

Exatlon 6 martie. Telespectatorii au fost tristi cand au aflat ca Andrei Stoica va pleca acasa si au postat mesaje pe retelele de socializare in care isi exprima regretul.

Exatlon 6 martie. „Felicitări pentru tot ce ai făcut pentru echipă, campionule!! O să ne lipseşti! Mulţumim pentru tot, Andrei Stoica!!!

Însănătoşire grabnică!”, „Bravo Andrei pentru tot ce-ai facut. Insănătoşire grabnica!!” sau „Felicitari Andrei… O sa ne lipsesti!!! Sanatate maxima!!!” sunt doar cateva dintre comentarii.