Anamaria Vasile

Adriana Iliescu, despre Israela Vodovoz: „Dacă este o idioată…” :O Cea mai bătrână mamă nu va uita niciodată ce i-a făcut femeia de afaceri

Deși puțină lume știe, Israela Vodovoz și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, au fost implicată, în urmă cu ceva timp, într-un scandal de proporții.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei în urmă cu câteva zile, mai exact în data de 9 martie. Cunoscută pentru faptul că a spus mereu lucrurilor pe nume, Israela Vodovoz a fost implicată, în urmă cu ceva timp, într-un imens scandal cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România.

Cele două și-au aruncat vorbe grele. Israela Vodovoz a criticat, la acea vreme, decizia Adrianei Iliescu de a deveni mamă la vârsta de 67 de ani.

”Fetita nu e OK din punctul meu de vedere. Este o fetiță superbă, poate să fie talentată, dar ea are mari lacune psihologice. Pentru fiecare lucru există o vârstă, mai ales când devii părinte și nu trebuie să luăm acest subiect de a deveni părinte că pe un lucru de egoism personal.

Și trebuie să luăm în primul rând în considerare copilul! Iar copilul, din punctul meu de vedere, nu este indicat să crească cu părinți față de care există o diferență de vârstă mai mare de 30 de ani, dacă e s-o spun pe aia dreaptă!”, spunea Israela, acum câțiva ani, pentru Cancan.ro.

Adriana Iliescu a răbufnit la auzul celor spuse de Israela Vodovoz la adresa ei.

„Dacă este o idioată, judecă că o idioată și peste asta nu am ce să discut. Asta e mesajul meu către ea: că judecă că o idioată. V-a mai spus cineva că ar fi un demers egoist? Doamnă, dar nu mă interesează ce-mi spune cineva sau ce nu-mi spune altcineva.

Mi-am dorit copil, mi-a dat Dumnezeu copil și cu asta, punct! Fiecare judecă după sufletul lui, după creierul lui, după cunoștințele lui și după felul lui de a fi și, peste asta, eu nu am ce să comentez. M-a ajutat Dumnezeu, nu dau sfaturi, nu cer sfaturi și așa mai departe”, afirma Adriana Iliescu.

Concurentele din echipa Faimosilor s-au amuzat pe cinste atunci cand Anca Surdu a cazut in casa.

Anca a vrut sa treaca printre doua canapele, dar s-a impiedicat si a cazut. Fetele au inceput sa rada in hohote atunci cand au vazut momentul.

„Fii atenta, a vrut sa sara pe canapea si n-a mai sarit”, a spus Diana Bulimar. Dupa ce se va intoarce din Republica Dominicana, Giani Kirita de la Exatlon se va dedica unei cariere de antrenor de fotbal.

Se pare ca Giani Kirita de la Exatlon a decis ce va face dupa terminarea concursului. In toamna trecuta, el a absolvit cursurile Scolii de Antrenori a FRF si a obtinut licenta A, care ii permite sa pregateasca echipe de tineret si seniori. Pentru a fi antrenor principal in prima liga, Kirita va trebui sa ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon vrea sa fie elegant ca antrenor

Giani Kirita si-a propus sa aiba o alta imagine ca antrenor. Daca el a pozat in dur, atat ca fotbalist, cat si ca vedeta de televiziune, Kirita isi doreste sa fie elegant ca antrenor, urmand chiar sa-si ascunda tatuajele, pentru ca se va imbraca doar la costum.

Dupa ce si-a luat licenta de antrenor, Giani Kirita de la Exatlon s-a dus la atelierul de croitorie al unui prieten pentru a-si comanda mai multe randuri de costume.

„În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor şi cu această ocazie l-am vizitat pe bunul meu prieten Alberto Dobre, pentru a-mi pregăti câteva ţinute oficiale”, a explicat Giani Kirita.

Fanii Exatlon au observat un detaliu in timpul intrecerii dintre Giani Kirita si turcul Umit Karan. Giani, care a reprezentat Romania, in intrecerea baietilor, a facut un joc de senzatie si a condus jocul la puncte o buna parte din timp.

Efortul si-a spus spre sfarsit cuvantul, iar turcul Umit Karan a castigat competitia. Desi Giani a pierdut in fata turcului, fanii, chiar si cei ai echipei Razboinicilor, l-au apreciat pe Giani pentru felul in care a luptat.

Unii fani ai show-ului au fost de parere ca turcul a trisat in timpul probelor si a ocolit unul din obstacole, in loc sa il parcurga, ceea ce, evident, i-a mai antrenat energia. „La fete a castigat Romania – prin Larisa! La baieti Kirita a fost invins de turcul CARE A TRISAT (a trecut pe langa obstacol in finala!)”,

„Am observat si eu ,mi nu mi se pare normal !!!! Daca facea si Kirita asa castiga de mult”, „A trecut de mai multe ori , eu l am văzut de cel. puţin 3/4ori”, au fost cateva din reactiile fanilor.

Sotul Larisei de la Exatlon, emotionat de reusita concurentei, care a primit prima medalie in competitia Romania-Turcia-Grecia.

 

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x