Anamaria Vasile

Alertă generală în România! 40 de morți! Bilanțul a fost anunțat de autorități! Atenție, NU este vorba de gripă!

Numărul deceselor provocate de rujeolă a ajuns la 40, anunţă vineri Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), vârsta victimelor fiind cuprinsă între trei săptămâni şi 39 de ani, iar mai mult de trei sferturi dintre acestea sunt copii cu vârsta până în trei ani.

Niciunul dintre cei decedaţi nu era vaccinat, iar cele mai multe cazuri, 9, sunt înregistrate în Timiş.

Conform statisticii CNSCBT, 33 dintre cei decedaţi erau copii cu vârste între trei săptămâni şi 3 ani: un copil de 3 ani, trei de 2 ani, zece copii de un an, restul fiind cu vârste sub un an.

Dintre cei peste 3 ani, vârstele victimelor sunt: 9 ani, 14 ani, 15 ani, 17 ani, 27 de ani, 29 de ani, 39 de ani.

Mai mult de jumătate dintre victime, respectiv 23, aveau condiţii preexistente, cele mai numeroase fiind cazurile de anemie şi malnutriţie, dar existând şi un caz cu sindrom Down, cazuri de pneumonii sau rinichi polichistic.

Pe judeţe, cazurile sunt distribuite astfel: 9 în jud. Timiş, 6 în jud. Arad, 7 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraş Severin, 2 in jud. Bacău, 2 in jud. Neamţ, 1 în jud. Bihor, 1 în jud. Braşov, 1 în jud. Calaraşi, 1 în jud. Cluj, 1 in jud. Ialomiţa, 1 în jud. Satu Mare, 1 in jud. Suceava, 1 in jud. Vaslui, 1 in jud. Galati, 1 in jud. Mures şi 1 în Bucureşti.

În săptămâna 26 februarie – 2 martie au fost raportate încă 123 de cazuri nou confirmate în 10 judete şi în municipiul Bucureşti.

Te-at putea interesa si:

„Felicitări, să vă trăiască bebelușul”! După ce a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, Betty Salam i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Speculaţiile legate de o eventuală sarcină a fiicei lui Florin Salam au fost amplificate de o fotografie în care Betty şi iubitul ei apar alături de un bebeluş. Iar fanii s-au grăbit să ii felicite.

Tănăra cântăreaţă a apărut în mai multe ipostaze dubioase, presa tabloidă speculând pe seama faptului că ar fi gravidă, după cum se potea vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Asta nu e tot. Recent, Betty a postat o fotografie în care apare alături de iubitul ei şi de un… bebeluş. Concluzia fanilor?! Clară şi la obiect.

Felicitări, să vă trăiască bebeluşul”, „Să-ti trăiască ce ţi-a dăruit bunul Dumnezeu” sau „Foarte frumoasă familie!! Să fiti fericiţi!!!” – sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Pe fiicele lui Florin Salam şi Adi Minune le ştie toată lumea, dar să vezi cum arată fata lui Vali Vijelie! Cati Rusu este mai sexy decât Betty Salam şi Carmen Minune la un loc!

Dacă Betty şi Carmen sunt foarte cunoscute, folosindu-se de notorietatea taţilor şi apărând mai mereu la televizor şi în presa tabloidă, nu acelaşi lucru se poate spune despre fiica lui Valentin Rusu – sau Vali Vijelie, cum îl ştie lumea.

Cati Rusu are 20 de ani şi un naş de cinci stele. Este vorba chiar despre Adi Minune, care a decis să îi pună finei sale numele de botez al soţiei, Cati Simionescu

Deşi are un tată celebru în toată România – chiar şi în rândul celor cărora nu le plac manelele -, Cati nu visează la o carieră în muzică.