Anamaria Vasile

Anca Surdu s-a intors in Romania de la EXATLON! Primele imagini de la aeroport

Anca Surdu a parasit luni competitia EXATLON in urma unor probleme medicale.

Anuntul a fost facut de Cosmin Cernat, dupa ce Anca incepuse sa joace din ce in ce mai rar in echipa Faimosilor.

„Din cauza unor probleme de sanatate, nu sunt mari, dar ele exista, nu vrem sa ii ingrijoram pe cei de acasa, Anca Surdu nu va mai continua aventura ei aici, la EXATLON Romania editia 2018”, a dezvaluit Cosmin Cernat.

„Ea mi-a spus de problemele ei dermatologice, ca nu stie ce sa faca, m-a intrebat, am incurajat-o. Stiu cum e sa ai o problema si sa nu ai cui sa i-o spui. Ma bucur ca am putut sa ii fiu alaturi”, a marturisit Diana Bulimar, cea mai apropiata colega de echipa a Ancai Surdu.

Anca Surdu a ajuns in aceasta dimineata in Romania, fiind asteptata la aeroport de familie, prieteni si de iubitul ei. Iata primele imagini:

Cosmin Cernat, moderatorul emisiunii Exatlon le-a făcut un anunț trist membrilor echipei Faimoșilor. Anca Surdu va părăsi competiția Exatlon din cauza problemelor medicale.

Prezentatorul tv a declarat că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze deoarece nu sunt probleme foarte mari cele cu care se confruntă membra echipei Faimoșilor.
„Am o veste despre Anca Surdu. Din cauza unor probleme de sanatate care nu sunt mari, nu vreau sa ingrijorez telespectatorii, Anca Surdu nu va mai continua competitia aici la Exatlon”, a spus Cosmin Cernat.

Diana Bulimar știa despre problemele ei dermatologice și a încurajat-o să părăsească competiția și a ales să poarte tricoul ei.

„Ea mi-a spus despre problemele ei dermatologice, am incurajat-o. Astazi eu port tricoul ei, ea va ramane in sufletele noastre”, a declarat Diana Bulimar.

Din 7 ianuarie, de când o vedem la „Exatlon”, reality-show-ul cu audienţe uriaşe de la Kanal D, Anca Surdu îşi depăşeşte toate limitele fizice în echipa „Faimoşilor”. Cel mai mare susţinător al ei este însă acasă, în România, în faţa micului ecran. Click! îţi spune cu cine se iubeşte sportiva sexy şi ce spune norocosul despre participarea ei la show-ul din Republica Dominicană.

Anca Surdu, dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, a acceptat să plece în ianuarie în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality- showul „Exatlon”, de la Kanal D. „Sunt conştientă că voi avea adversari redutabili, dar sunt pregătită să le fac faţă”, spune fosta sportivă de performanţă, în prezent antrenor de fitness. Anca a lăsat acasă nu numai rude şi prieteni, dar şi un iubit celebru.

Este vorba despre Silviu Paşca, fost concurent la „Vocea României” (PRO TV), actual membru de încredere al echipei lui Smiley, la „HaHaHa Production”. Pe Silviu Paşca l-am întâlnit recent la concertul de la Teatrul Naţional – Sala Pictura, unde a avut loc evenimentul „MCulture by Damian Draghici #nakedtruth”, şi unde a interpretat piesa „Ochii tăi”.

„Avem multă treabă, înregistrări, concerte, sunt multe de făcut. Acum am terminat de repetat pentru acest concept, dar vor urma şi altele, vom face videoclipuri la piesele acestea. Eu mai am filmări, concerte, reclame”, ne-a povestit Silviu Paşca. Solistul ne-a povestit şi despre relaţia lui cu Anca Surdu, de la „Exatlon”, pe care o urmăreşte cu plăcere de fiecare dată, din faţa micului ecran.

“Anca e iubita mea de 2 ani. Cred că dacă mi-aş pune ambiţia aş face faţă şi eu acolo, dar în ritmul meu. Să termin circuitele, dar în timpul meu, pentru că eu sunt ardelean comod. E greu fără ea, e departe, dar e bine pentru ea că e acolo.

Sper să se descurce la fel de bine şi în continuare. Am încurajat-o să meagă acolo. Îmi place mult emisiunea, iar când nu e la noi mă uit pe YouTube, la cele din Mexic. Dacă ar fi să aleg între fotbal sau Exatlon, eu m-aş uita la Exatlon, negreştit”, ne-a povestit, în exclusivitate, Silviu Paşca.