Anamaria Vasile

Andreea a ajuns la spital pentru o banala durere de cap, insa medicii au descoperit ce se intampla, de fapt, in corpul ei. Famiia a ramas in stare de soc. Saraca fata, pacat…

Andreea, o tanara din Bucuresti in varsta de doar 29 ani, trece prin momente cumplite. Adolescenta a ajuns la spital pentru o simpla durere de cap, insa ce avea sa afle in cabinet i-a dat peste cap intreaga viata.

Andreea Zidaru a fost diagnosticata cu leucemie. Tanara, aflata in carantina la Spitalul Colentina, este hotarata sa lupte pana la ulltima picatura de forta pentru a-si salva viata.

Familia si prietenii fac apeluri prin toate mijloacele posibile, inclusiv Facebook pentru ca Andreea sa poata continua transuziile zilnice de sange.

Din pacate, din cauza conditiilor meteo aspre din ultimele zile, numarul donatorilor a scazut drastic. Luni si marti, la Centrul de Transfuzii au venit sa doneze aproximativ 130 de persoane.

E nevoie ca cel putin 1.200 de donatori sa treaca saptamanal pragul Centrului de Transfuzie din Capitala ca spitalele sa aiba rezervele de sange de care au nevoie.

Andreea are nevoie de sange din grupa A2, RH pozitiv. Dar puteti dona pentru ea indiferent ce grupa de sange aveti.

Te-ar putea interesa si:

Anamaria Prodan, în costum de baie la piscină. Sexy impresara a publicat pe contul de socializare o fotografie în care apare extrem de sexy, după ce a slăbit. Este dovada clară că dieta ei a dat rezultate neașteptate.

Anamaria Prodan, în costum de baie, din două piese. Cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat, prezentatoarea de la Pro tv a fost felicitată pentru ambiție și pentru felul în care arată acum, deși este mama a trei copii.

„Slăbești pe zi ce trece mai mult”, „Arăți perfect”, au comentat admiratorii acesteia.

Anamaria Prodan, în costum de baie la pisnică, după ce a slăbit aproape 20 de kilograme

În urmă cu doar cteva luni, Anamaria Prodan a dezvăluit cu a reușit să dea jos kilogramele în plus„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc.

Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos.

Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale.

Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă.

Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune de televiziune.