Anamaria Vasile

Andreea Tonciu dă BOMBA. “Mă apucă depresia. S-a terminat și …”

Andreea Tonciu dă detalii din căsnicie. “Mă apucă depresia. Îmi vine să îi zic că s-a terminat și să mă lase”

În urmă cu ani, Andreea Tonciu era o prezență obișnuită la emisiuni de televiziune ș diverse evenimente modene. Însă, de când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și s-a așezat la casa ei, bruneta a rărit foarte mult ieșirile în public și aparițiile la TV. De altfel, despre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au și apărut, în ultima vreme, tot felul de speculații privind eventualitatea unei separări.

Andreea Tonciu, care este mama unei fetițe care se numește Rebecca, a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a comentat despre mariajul său.

“În trecut eram nebună, nu îmi păsa de nimic. Acum nu mai pot să fac ce făceam. Acum sunt mamă. Am zis să apar cu lucruri frumoase. El mă vrea casnică, dar eu nu accept aşa ceva. Vrea să stau în casă cu fetiţa şi să fac piaţa. Mă apucă depresia. Îmi vine să-i zic că s-a terminat şi să mă lase…

Momentan nu am luat nicio vacanţă doar pentru noi doi. Vreau să mă mut iar. Apartamentul este mic pentru mine şi pentru familia mea… Fetelor le este frică de mine. Cum să ridice ochii la soţul meu? Soţul meu e norocos că a dat de mine. Este mai copil şi mă controlează şi în momentul de faţă. Dacă fac ceva, nu o fac de pe contul meu”, a spus Andreea Tonciu.

La aproape două săptămâni de când Andreea Tonciu a vorbit cu Teo Trandafir despre problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu soţul ei, recent a fost făcut un anunţ sumbru. Numerologul Anca Dimancea a făcut dezvăluiri uluitoare despre viaţa de cuplu a Andreei Tonciu. Vedeta a spus cum se va produce divorţul fostei asistente TV.

Invitata lui Cristi Brancu şi a lui Dan Capatos a vorbit deschis despre probleme ce o pândesc pe senzuala brunetă. Potrivit dezvăluirile făcute de numerologul Anca Dimancea, Andreea Tonciu are mari şanse să divorţeze de soţul ei, Daniel Niculescu, în cursul acestui an. Vedeta a explicat şi motivul pentru care fosta asistentă TV ar putea băga actele de divorţ.

„Dacă Andreea se desparte, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia. Sunt şanse mari să o facă pentru că în anul 2018 pentru tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un tigru de 86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat cunoscutul numerolog.

Vă reamintim că cadrul ediţiei din 16 ianuarie, Teo Trandafir a dezvăluit că la o întâlnire recentă pe care a avut-o cu Andreea Tonciu, a simţit-o pe brunetă atât de tristă şi dezamăgită de căsnicia ei, încât se aştepta în fiecare zi să audă că a divorţat.

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumea televiziunii. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. În noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie 2016, Tonciu şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti. Fetiţa a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, când a îmbrăcat o rochie de prinţesă.