Anamaria Vasile

Andrei şi Graţiela Duban, probleme în relaţie! Blonda a rupt tăcerea: “Tu eşti foarte rece cu mine, nici partener nu mi-ai fost…“

Andrei Duban şi soţia lui, Graţiela au făcut dezvăluiri spumoase despre cum i s-a schimbat viaţa, după experienţele trăite la „Ferma Vedetelor”. Cei doi se pare că au întâmpinat ceva probleme, însă nu a fost nimic grav şi au reuşit să treacă cu bine.

Nu te-am simţit nici în privire. Tu eşti foarte rece cu mine, nici partener nu mi-ai fost”, îi mărturiseşte Graţiela soţului ei, în emisiune. “Am dat şapte kilograme, iar la un moment dat am decis să nu mă mai cântăresc.

Cel mai greu a fost să ne tolerăm între noi. Eu nu mă refeream la giugiuleală, giugiuleală, ci la atitudine, că nu era cald, parcă nu era soţul meu şi nu înţelegeam.

Voiam să ne ţinem de mână, să îi simt căldura, şi el nimic, Batman, Batman!

Ţi-aş spune eu mai multe, dar nu am voie, dar să ştii că roate s-a întors, el voia giugiuleală. De Crăciun, am primit o veste… o să fim părinţi…spirituali. Ne-au anunţat finii noştri că vor avea un copil”, a mărturisit Graţiela Duban la emisiunea “La Măruţă“.

“Eu am slăbit mai puţin, am dat la schimb o cafea pentru un sandwich. În primele săptămâni era un frig, de îţi îngheţa şi ”ADN-ul” în tine. Anul sper să ne aducă ce trebuie, eu vreau un frăţior, soţia vrea o surioară”, a completat Andrei Duban.

ALCOOLUL A STÂRNIT SCANDAL LA „FERMA VEDETELOR!” SOȚIA LUI ANDREI DUBAN E FOC ȘI PARĂ: „ÎI ȘTIU PRIVIREA CÂND BEA MAI MULT!” CONFLICTUL A DEGENERAT: „CHIAR VREI SĂ FACEM ASTA LA TELEVIZOR?”

„Ferma Vedetelor” le creează probleme în cuplu soților Duban! Băieții au băut alcool pe ascuns, iar Grațiela l-a acuzat pe Andrei că el a venit cu ideea și că a ascus sticla. Conflictul a degenerat și cei doi nu au ajuns la un consens. Ea susține că știe foarte clar când minte. Pe de altă parte, el spune că nu îi vine să creadă că soția lui îl acuză tocmai pe el.

A fost un episod tensionat, miercuri seară (14 martie), la „Ferma Vedetelor”. Andrei Duban ar fi băut pălincă cu băieții și ar fi ascuns sticla. Grațiela s-a supărat foarte tare pe soțul ei. Ea s-a dus și a plâns singură în cameră, deși Andrei Duban a încercat s-o liniștească.

„Grați, te rog frumos să vii să stăm de vorbă cu toții. Nu mi se pare normal!”, i-a spus Andrei Duban soției lui.

„Andrei, ești primul pe care îl bănuiesc!”, a spus printre lacrimi Grațiela.

Colegii de la „Ferma Vedetelor” au încercat s-o liniștească pe Grațiela, dar femeia nu s-a lăsat. „Pentru mine chiar este o problemă. Și este o problemă cu soțul meu!”.

„O gură de alcool ne-a făcut să ne luăm între noi!”, a afirmat Dragoș Moștenescu.

Andrei Duban: „Tu realizezi? Cred că uiți unde ești!”

Nici la testimoniale nu s-a liniștit. Grațiela Duban a început din nou să plângă și nu s-a lăsat convinsă de rugămințile soțului ei.

„Pe mine mă doare foarte tare că ea mă bănuiește pe mine. Culmea!”, a spus Andrei Duban, în timpul testimonialelor.

„Nu-l bănuiesc. Sunt sută la sută sigură că el a făcut treaba asta. În primul rând, îi cunosc privirea dacă bea mai mult de o gură de țuică. Îi cunosc privirea”, a spus Grațiela.

„Tu chiar vrei să faci asta la televizor? Uită-te în ochii mei! Tu realizezi? Cred că uiți unde ești”, i-a spus Duban soției.

„M-a întrebat, lasă-mă să răspund. Ce? Trebuie să mint? Să spun că nu cred, că nu cred că e adevărat…Nu cred că Andrei a ascuns…?”, a răspuns blonda.

Andrei Duban a continuat și a încercat să o facă să înțeleagă că se expun: „Gândește-te un pic! Cred că nu realizezi ce faci! Ei exact chestia asta vor să fie între noi”. Actorul a fost foarte dezamăgit de reacția soției.