Anamaria Vasile

Apel disperat făcut de Deea Maxer! Diagnostic cumplit pus de medici

Deea Maxer face un apel deosebit pe Facebook şi are o rugăminte imensă la fanii ei. Artista face un gest incredibil de frumos, solicitând ajutorul fanilor pentru o cauză nobilă.

Deea Maxer le-a transmis fanilor că are rugămintea, dacă au posibilitatea, să ajute cu cât pot un copilaş care are nevoie de ajutor. Micuţul suferă de o boală teribilă şi are nevoie în permanenţă de ajutorul familiei şi al specialiştilor iar pentru acest lucru este nevoie de bani.

Micuţul este nepotul unei prietene a Deea Maxer şi de aceea artista apelează la sprijinul oamenilor.

Nu suntem milionari, dar suntem oameni!!! Nu v-am cerut până azi ajutorul, însă acum apelez la voi pentru un suflet de copil cu tetrapareză spastică, nepoțelul unei dragi prietene, care are nevoie zilnică de ajutor, atât din partea familiei cât și de ajutor specializat, pentru ca viaţa lui să fie una cât mai ușoară!

Haideți ca fiecare dintre noi să facem o faptă bună și ca până de Paște să reușim să strângem ceva bănuți pentru el!

Vă voi oferi detalii tuturor celor care vor să ajute, în privat! Vă multumesc din suflet! Share”, a scris Deea Maxer pe Facebook în spijinul că oamenii îl vor ajuta pe copilaş.

Deea Maxer a fost cerută din nou în căsătorie, chiar în ziua în care a împlinit 28 de ani. Soțul ei a făcut gestul emoționant la petrecerea organizată într-un local din Capitală.

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Deea, pentru că el nu făcusem asta, deşi s-au căsătorit. Cei doi își vor reînoi jurămintele.

Acum 10 ani când am cerut-o pe Deea am uitat să fac un gest. Nu am cerut-o!

Deea, eu nu am făcut un lucru! Nu am pus genunchiul jos! La 10 ani, trei inele, unul pentru că eti o soţie extraordinară, al doilea pentru că ştii să fii ispită pentru mine şi al treilea pentru că eşti o mamă perfectă.

Mai vrei să fii soţia mea în continuare?”, a spus Dinu Maxer la Antena Stars.

Da! Anul acesta ne reînnoim jurămintele. Vom face nuntă de 10 ani. Îi cerem lui domnul Lis să ne recăsătorească”, a răspuns Deea Maxer. Artista și-a schimbat recent look-ul, iar părul creț o prinde de minune.