Anamaria Vasile

Are cancer! Vedeta a facut anuntul trist in aceasta dimineata: „Cred că m-au ajuns blestemele”

Lovitura grea pentru Cristian Tantareanu, un cunoscut om de afaceri din Romania.

Cristian Tantareanu are cancer. Boala sa a recidivat si barbatul a ajuns de urgenta la spital. Medicii l-au supus unor analize amanuntite si vestile nu sunt deloc imbucuratoare. In luna aprilie, Cristian Tantareanu va implini 74 de ani.

Acesta a fost diagnosticat in 2011 cu cancer de colon. A urmat o perioada grea de tratamente, timp in care si-a pastrat zambetul pe buze. Acum, Cristian Tantareanu e din nou la spital. Boala sa a recidivat.

“Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea.

Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba. A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat.

Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem.

Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva. Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat”, a declarat Cristian Ţânţăreanu, conform Libertatea.

Cristian Tantareanu a ajuns la spital, pe fondul problemelor de sanatatea cu care se confrunta de cativa ani buni.

Afaceristul care in trecut a fost diagnosticat cu cancer la colon a ajuns din nou pe mainile medicilor.

Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba.

A recidivat cancerul. Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit.

Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva”, a spus Tantareanu.

“Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt. Mă simt foarte bine aici. Vă invit aici!”, a mai spus afaceristul.

E căsătorit, are doi copii, dar şi o amantă oficială, care i-a mai dăruit doi copii. Iar viaţa lui Dragoş nu e deloc pe placul tatălui său, milionarul Cristian Ţânţăreanu.

Aflat în conflict deschis cu fiul său, celebrul om de afaceri a decis să-i dea o lecţie juniorului şi l-a dezmoştenit deoarece nu a rupt legătura cu amanta sa, antrenoarea de fitness Adriana Nicolae (35 de ani), cea care i-a făcut doi copii.

Ţânţăreanu l-a dat afară pe Dragoş din casa pe care i-a construit-o lângă reşedinţa sa din Paradisul Verde şi a închis restaurantul unde fiul său era manager.