Anamaria Vasile

Așa arăta fiica lui Vali Vijelie când era mică. Dar să vezi cum arată acum, la 20 de ani! E mai buna decât Betty Salam și Carmen Minune la un loc

Pe fiicele lui Florin Salam şi Adi Minune le ştie toată lumea, dar să vezi cum arată fata lui Vali Vijelie! Cati Rusu este mai sexy decât Betty Salam şi Carmen Minune la un loc!

Dacă Betty şi Carmen sunt foarte cunoscute, folosindu-se de notorietatea taţilor şi apărând mai mereu la televizor şi în presa tabloidă, nu acelaşi lucru se poate spune despre fiica lui Valentin Rusu – sau Vali Vijelie, cum îl ştie lumea.

Cati Rusu are 20 de ani şi un naş de cinci stele. Este vorba chiar despre Adi Minune, care a decis să îi pună finei sale numele de botez al soţiei, Cati Simionescu

Deşi are un tată celebru în toată România – chiar şi în rândul celor cărora nu le plac manelele -, Cati nu visează la o carieră în muzică.

Ci în una în lumea filmului. Ce-i drept, are toate şansele din lume, dacă ţinem cont de faptul că s-a transformat, în ultimii ani, într-o tânără foarte atragatoare.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele din România. Bărbatul a povestit într-o emisiune tv cum şi-a pierdut mustaţa. A făcut un pariu cu Minodora, mizând pe faptul că artista nu poate să facă zece ture de stadion, însă a făcut cincisprezece.

În acel moment, Minodora i-a cerut să îşi radă mustaţa şi a făcut-o în direct, iar de atunci nu a mai lăsat-o să crească.

”Am pierdut-o la un pariu cu Minodora. A zis că face zece ture de stadion şi i-am zis că nu poate. Am fost cu ea pe stadion, a făcut 15 şi am zis că-mi rad mustaţa în direct. Şi am făcut-o, iar de atunci n-am mai lăsat-o să crească”, a mărturisit Vali Vijelie.

Vali Vijelie provine dintr-o familie săracă, fiind crescut împreună cu fraţii şi sora lui de bunica lor. În timpul vacanţelor şcolare, era nevoit să muncească la o fermă de ambalat fructe din Giurgiu, ba chiar la munca câmpului, pentru a-şi asigura rechizitele şcolare.

Renumele de Vijelie provine de la vărul acestuia, Mircea Vijelie şi a devenit unul din cei mai buni cântăreţi de muzică de petrecere din România, prin muncă şi dăruire, mai ales între anii ’87-’00. Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi romi de manele din România.