Anamaria Vasile

Asta a fost ultima dorinta a Anamariei Prodan dupa ce mama ei… – Medicii de la Elias au…

Cantareata de muzica populara Ionela Prodan se afla internata la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, a confirmat pentru News.ro directorul medical al unitatii, Serban Balanescu.

Ionela Prodan a mai fost, la finalul lunii ianuarie, internata la Spitalul Elias, in urma unor simptome cardiace si neurologice, dupa cum a transmis la acea vreme un purtator de cuvant. Atunci i-au fost facute mai multe investigatii si a urmat un tratament sub supraveghere.

Acum, la cererea familiei, reprezentantii unitatii medicale nu au putut oferi detalii privind starea de sanatate a Ionelei Prodan.

Este internata la noi, insa, la rugamintea expresa a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sanatate a ei. Familia ne-a rugat in mod special”, a spus Balanescu.

Ionela Prodan, internată în stare gravă, miercuri dimineața. Se pare că lucrurile s-au complicat, iar medicii au sfătuit familia să se aștepte la ce e mai rău.

Surse medicale din cadrul Spitalului Elias au confirmat pentru Libertatea faptul că artista se află internată, pentru mai multe investigații. Starea interpretei este pentru moment, stabilă.

Solista de muzică populară, Ionela Prodan, se afla internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat, potrivit observatorulph.ro

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sanatate a femeii s-a deteriorat grav in ultimele zile si boala pe care o are o macina si s-a extinins, iar tratamentul nu mai da randament.

Solista de muzică populară, Ionela Prodan, se află internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat.

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sănătate a femeii s-a deteriorat grav in ultimele zile si boala pe care o are o macina si s-a extins, iar tratamentul nu mai da randament.

În ultimele luni a fost internată de mai multe ori în spital ultima dată cu probleme cardiace. Ionela Prodan a avut mari problemele de sănătate, fiind supusă unei intervenţii la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii.

Artista se afla internată în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală, având probleme la pancreas și la ficat, scrie Libertatea.ro.

Medicii de la Spitalul Elias i-au facut un set complet de analize, iar diagnosticul nu este unul bun. Starea de sănătate a femeii s-a deteriorat grav în ultimele zile și boala, iar tratamentul nu mai da randament.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.