Anamaria Vasile

Au curs siroaie de la lacrimi! Sentimentele lor au iesit la iveala! Motivul pentru care Lora si Liviu Varciu au izbucnit in plans

Concurentii emisiunii „Asia Express” au izbucnit in lacrimi atunci cand au citit mesajele primite de la apropiati.

Lora, Ionut Ghenu, Liviu Varciu, Ana Baniciu, Raluka si Andrei Stefanescu nu s-au putut abtine si au plans.

„De la mama şi de la tata…”, a spus Liviu Varciu.

Competiția e din ce în ce mai strânsă la „Asia Express”! În ediția de ieri, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a supus pe concurenți la o provocare extrem de dificilă. Ei au fost nevoiți să destrame echipele obișnuite și să se descurce cu alți parteneri.

Liviu Vârciu și Daniela Crudu s-au „trezit” în aceeași echipă, iar pentru cântăreț a fost o luptă cu el însuși.

Vârciu a fost un sac de nervi toată emisiunea, dar într-un final a învățat să fie „zen” de la Cruduța. Mai mult, el le-a oferit telespectatorilor o imagine de neuitat cu Cruduța.

La un moment dat, Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp.

Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă.

Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei.

„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aic. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo!

Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, s-a enervat Liviu Vârciu.

După câteva minute, artistul și-a acceptat soarta și chiar i-a oferit celui care îi conducea un peisaj de neuitat. El i-a tras Cruduței maioul în jos și i-a dezgolit sânii, în plină stradă.

Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu, după ce i-a tras maioul Cruduței.

Daniela nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.