Anamaria Vasile

Au găsit o casă abandonată de 30 de ani, dar nimeni nu avea curajul să intre înăuntru. Când au făcut-o într-un final, au avut un șoc. Nu se așteptau niciodată să găsească așa ceva acolo:

Un fotograf pasionat de casele vechi, abandonate, a realizat un album foarte interesant cu o vilă din Canada.

Deşi vecinii l-au avertizat că n-a mai intrat nimeni acolo de când proprietara a dispărut în lume, fără să mai ofere apoi niciun semn de viaţă, fotograful şi-a văzut de treaba lui. A intrat în casă cu scopul de a surprinde imagini, poate, şocante.

Au găsit o casă abandonată de 30 de ani, dar nimeni nu avea curajul să intre înăuntru. Când au făcut-o într-un final, au avut un șoc. Nu se așteptau niciodată să găsească așa ceva acolo:

Şi şi-a atins obiectivul. A găsit o casă stranie, în care lucrurile vechi de 30 e ani erau toate la locul lor, însă vila se prezenţa într-o stare generală deplorabilp, cu pereţii gata să cadă.

TE POATE INTERESA SI: Bărbatul a săpat o groapă uriașă în spatele casei. Când au văzut ce îndeasă în pământ, vecinii au încremenit! Apoi și-a chemat toată familia și…

Când Wayne Martin a început să sape o groapă în grădină, nimeni n-a ştiut ce urmărea, de fapt… Rând pe rând, vecinii acestuia au venit să vadă ce are de gând, însă „surpriza” se lăsa aşteptată… Într-o zi, a adus un container. De atunci, totul s-a schimbat…

Bărbatul a cumpărat containerul de pe internet. Iniţial, acesta a înlocuit uşile duble cu una singură, mult mai rezistentă. Apoi a luat o basculantă de pietriş şi a pus-o pe fundul gropii. La câteva zile, a închiriat o macara şi a aşezat containerul în groapă. După cum se vede în imaginile postate mai jos, Wayne a avut grijă să lase suficient spaţiu între pereţi şi container. În faţa uşii a făcut o altă groapă în care a montat o pompă pentru evacuarea apei. Câteva zile mai târziu, a turnat o scară de beton care să permită ieşirea la suprafaţă. La nivelul scărilor a sudat două grizi metalice, iar acoperişul a fost întărit cu grizi de lemn masiv peste care a pus panouri metalice.

În dreptul scărilor a construit o „fereastră” din dale de beton. Au urmat gurile de aerisire, tevile şi a „sigilat” cu o placă de beton. Câteva zile mai târziu, a îmbrăcat totul cu pământ.

A urmat apoi partea „distractivă”… A burduşit încăperea cu cele-de-trebuinţă-în-caz-de-Apocalipsă, printre ele aflându-se şi multe sticle de vin.