Anamaria Vasile

Avem în premieră imagini suspecte cu EBA! Fiica președintelui Băsescu e însărcinată cu noul partener?! Surpriza: cu cine se iubeste acum

CANCAN.RO, a intrat în posesia unei informaţii conform căreia Elena Băsescu ar fi însărcinată cu iubitul ei, Cătălin Tomata. Mezina familiei fostului preşedinte al României ar urma să devină, astfel, mămică pentru a treia oară.

EBA mai are doi copii cu “Syda”, de care s-a separat în 2016. Între timp, şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr care, în trecut, a avut o relaţie cu Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase. (NU RATA: CANCAN.ro a intrat în culisele unui mega-scandal. #ebatoo.

Fiica cea mică a lui Băse şi-a acuzat antrenorul de fitness că a hărţuit-o sexual! Elena a făcut plângere la conducerea sălii de fitness, dar povestea e mult mai complicată)

În urmă cu mai bine de un an, Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior.

A redevenit o femeie liberă, iar, în luna octombrie, CIAO.RO dezvăluia, în exclusivitate, că EBA ar avea un nou iubit.

Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Elena şi Cătălin (un băiat care s-a remarcat palid în lumea bună, a milionarilor consumatori de Armand de Brignac) au decis, anul trecut, în decembrie, să-şi ”oficializeze” relaţia. Cei doi au fost prezenţi, împreună, la NUBA, cel mai în vogă club din Capitală.

Nu s-au mai ascuns şi s-au afişat în văzul tuturor. În concluzie, mezina lui Băse’ şi l-a asumat pe noul iubit, alături de care trăieşte o poveste de dragoste.

Planetele par să se fi realiniat, în sfârşit, pentru Elena Bănescu. Acum are un partener de viaţă stabil şi, din informaţiile CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, frumoasa brunetă ar fi, din nou, însărcinată. Ar fi o adevărată bombă în showbiz dacă totul s-ar confirma.

Cert este că niciodată nu iese fum fără foc, mai ales că, în lumea mondenă, circulă deja informaţia potrivit căreia EBA ar urma să devină mămică pentru a treia oară.

Altfel, Elena Băsescu adoră să-şi “omoare” timpul prin magazinele din centrul Capitalei, după ce îşi termină programul la locul de muncă. A demonstrat-o, recent, cu vârf şi îndesat.

Obiectele vestimentare şi celelalte accesorii au trecut în plan secund. Mai importantă pentru mezina lui Băse’ a fost convorbirea telefonică în care era angrenată.

Cu telefonul la ureche, prietena lui Cătălin Tomata s-a învârtit, preţ de câteva minute, printre hainele expuse într-un spaţiu din Unirea Shopping Center.

De precizat că Elena Băsescu s-a adaptat şi vremurilor actuale. Un cetăţean care îşi câştigă existenţa de pe urma persoanelor care doresc să-şi parcheze maşina în locurile aglomerate a reperat-o în timp şi şi-a încercat norocul. Ex-partenera lui “Syda” nu l-a lăsat cu mâna întinsă.

A dechis uşa vehiculului şi i-a oferit nevoiaşului câţiva zeci de lei. Dar şi ceva mâncare pe care o avea în maşină. Spre vizibila satisfacţie a bărbatului.

Iubiții Elenei Băsescu și adversarii politici ai tatălui ei

Actualul iubit al Elenei Băsescu s-a iubit cu nimeni alta decât Corina Corolevschi, actuala „noră” a lui Adrian Năstase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a publicat, de altfel, imagini cu cei doi din perioada în care erau împreună. Cătălin Tomata, este cunoscut în oraş ca un adevărat „jucător”.

În vârstă de 25 de ani, Cătălin o căuta cu insistenţă, nu demult, potrivit surselor noastre, şi pe celebra Diana Nicoraş, membră de seamă a Brigăzii „Secţia 19”.

Nu este prima oară când Elena Băsescu are o relaţie cu fiul unui adversar politic al tatălui ei. Relaţia Elenei Băsescu cu Andrei, fiul politicianului PSD Viorel Hrebenciuc, este ultracunoscută. Legătura a durat un an, din 2007 până în 2008.

Cei doi s-au despărţit chiar de Revelion, EBA întorcându-se singură în ţară de la Paris, acolo unde plecase alături de Andrei, care şi-a prelungit şederea din cauza faptului că tatăl lui era internat, la acea vreme, într-o clinică din capitala Franţei.