Anamaria Vasile

Breaking news. Din pacate, e adevarat. Medicii fac eforturi uriase sa-i salveze viata

Daniel Ionașcu a fost implicat într-un grav accident rutier, marție (20 martie). Avocatul vedetelor se află în stare gravă la spital. Accidentul rutier a avut loc pe autostrada A1, la km 32.

Au apărut și primele imagini cu mașina lui Ionașcu. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate în partea din spate. Se pare că bărbatul a pierdut controlul mașinii, din cauza ninsorii puternice.

Daniel Ionașcu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală. El a a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț.

Avocatul vedetelor a fost operat de urgență. Detaşamentul de Pompieri Bolintin Deal a publicat pe pagina de Facebook primele imagini de la accident.

Ce spune Poliția

„La data de 20.03.2018, în jurul orei 03.18, Sofei Ionut, in timp ce conducea un autovehicul pe Autostrada 1, in zona kilometrului 32, sensul de mers către București, din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat in partea spate a altui autoturism, condus de către Ionașcu Daniel Dumitru (avocat).

În urma impactului a rezultat rănirea avocatului Ionașcu Daniel Dumitru, care a fost transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale”, se arată raportul Poliţiei”, se arată în raportul Poliției, potrivit observator.tv.

Daniel Ionaşcu este cunoscut în întreaga ţară, însă puţină lume ştie cine este iubita acestuia. CANCAN.ro, publică astăzi imagini exclusive cu Daniel Ionaşcu, însoţit la mall de partenera lui, Ana, care este o fostă reporteriţă TV.

Daniel Ionaşcu şi iubita lui au fost foarte zâmbitori la mall, semn că relaţia lor merge foarte bine şi că se bucură din plin de timpul pe care îl petrec împreună.

Potrivit surselor noastre, Daniel Ionaşcu şi Ana s-au cunoscut în perioada în care ea lucra ca reporter la o cunoscută televiziune de la noi.

Între timp, relaţia lor a evoluat, iar acum formează un cuplu în toată regula.

Ionaşcu, avocatul lui Pomohaci

Absolvent de Drept şi Teologie, Daniel Ionaşcu a surprins pe toată lumea atunci când a decis să îl reprezinte în instanţă pe fostul preot Cristian Pomohaci.

Pomohaci se confruntă cu acuzaţii foarte grave, de pedofilie şi corupere de minori.

 

Misiunea lui Daniel Ionaşcu în instanţă este una dificilă, să demonstreze că fostul preot Pomohaci nu a comis faptele de care este acuzat.

Biserica Ortodoxă Română a luat decizia de a-l caterisi pe Pomohaci, după ce au apărut aceste acuzaţii în spaţiul public.

Avocatul Daniel Ionaşcu, implicat el însuşi într-un scandal

Daniel Ionaşcu a fost implicat şi el, nu demult, într-un scandal, cu un cetăţean român ce locuieşte în Marea Britanie, care l-a acuzat pe cunoscutul avocat că a încasat onorariul fără să-l reprezinte pe fiul lui în instanţă, aşa cum ar fi fost înţelegerea iniţială.

„Am negociat cu el suma prin telefon, l-am întrebat dacă e sigur că îmi poate reprezenta băiatul şi mi-a spus că da, că dacă nu îl scapă el nu îl scapă nimeni.

Nici nu l-a lăsat să vorbească în instanţă! Mi-a cerut 20.000 de euro.

Cu totul, i-am dat 8.100 de euro şi 400 de lire sterline, incluzând aici şi cheltuielile de transport. E un nesimţit, ne-a minţit! L-am sunat de mai multe ori şi nu îmi răspunde.