Anamaria Vasile

Cantaret de muzica populara PROPUNERE deloc DECENTA la adresa Ginei Pistol: „Îţi dau 10.000 de euro dacă…” Oare ce va spune Smiley cand va auzi asta?

Gina Pistol a avut un şoc în momentul în care Marius Baldovin, cunoscut cântăreţ, care şi-a încercat norocul la selecţiile pentru show-ul „Chefi la cuţite”, a invitat-o cu el în excursie, oferind 10.000 de euro.

Marius Baldovin a dat proba interviului şi apoi pe aceea practică la „Chefi la cuţite”, apoi a glumit cu cei trei chefi, spunându-le că ar vrea să facă o excursie în Asia, alături de Gina Pistol. Deşi totul a fost o glumă, oferta venită de la un cântăreţ a fost „ambalată” fastuos: „O vreau cu mine în Asia, în excursie! Îi dau 10.000 de euro!”, a spus concurentul.

Gina Pistol are o relaţie cu Smiley de câteva luni. Cei doi au petrecut recent în Thailanda, unde au fost în vacanţă. Discretă în privinţa iubirii cvasisecrete, Gina Pistol mai spune uneori că îi place să facă dragoste seara şi mai dă replici acide unor pretendente la iubirea celebrului ei partener.

Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley. Se pare că relația lor e cât se poate de seriosă. Chef Cătălin Scărlătescu a oferit o declarație care a dat naștere speculațiilor că Gina Pistol ar fi gravidă. Declarația lui Scărlătescu a fost făcută în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Gina Pistol a fost „dată de gol” de bunul său prieten, chef Cătălin Scărlătescu, care a dat de înțeles că aceasta ar aștepta o fetiță. Celebrul bucătar a stârnit mare vâlvă după ce a făcut această afirmație.

„N-am pus niciun pariu cu Gina Pistol. Ce pariu a pus?…Eu cred că e fetiţă” a spus Chef Cătălin Scărlătescu, declarația lui ducând pe toată lumea cu gândul că prezentatoarea TV ar putea fi gravidă. Gina și Cătălin Scărlătescu sunt, pe lângă colegi la show-ul „Chefi la cuțite”, și prieteni foarte buni. La un moment dat chiar s-a speculat pe tema unei posibile relații amoroase între ei.

Andrei Ștefănescu, care a fost la emisiunea Asia Express împreună cu Gina Pistol a făcut și el o remarcă interesantă.

„În Asia nu avea cum, că n-a fost Smiley. Poate chiar și asta să fie cheia, pentru că a stat foarte mult singură în Asia. O lună și jumătate a stat singurică. Și când a ajuns acasă a zis ori, ori…”, a spus prezentatorul.

Imediat după aceste speculații, Gina Pistol a postat o fotografie sexy. Îmbrăcată într-o rochie din latex și încălțată cu tocuri cui, blondina a făcut furori cu fotografia sexy. Imaginea a strâns peste 15.000 de like-uri.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x