Anamaria Vasile

Carmen Harra, previziuni sumbre despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu! „O să rămână cu…”

După ce avocatul Daniel Ionașcu a fost implicat într-un accident rutier grav, Carmen Harra a făcut previziuni despre starea lui de sănătate de acum și de pe viitor.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a ales cu multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

A avut noroc. Nu i-a fost timpul lui să plece nicăieri. Situația este chiar foarte bună. O să rămână cu o memorie mai proastă, asta e, n-ai încontro.

Învățăm să trecem printr-o cumpănă și să nu pățim nimic. Acesta este și cazul lui. (…) L-a ajutat și faptul că crede în Dumnezeu, sigur.

Întotdeauna, conexiunea cu divinitatea, cu armonia, ajută. El a fost protejat. Un om care invocă divinitatea spre ajutor va fi mereu protejat. N-a putut nimeni să-l atingă la punctul în care să îl omoare,” a explicat Carmen Harra, printr-o intervenție video, în cadrul emisiunii „Răi Da’ Buni”.

Mai mult, confirmarea veștilor bune despre starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu a venit și din partea Cameliei Mitoșeru, care vorbise cu acesta la telefon o bună bucată din drumul în timpul căruia s-a produs incidentul.

Daniel este foarte bine. Este perfect. El venea de la un proces, l-am rugat să nu se ducă pe vremea asta. Azi-noapte a venit de la Alba-Iulia, spre București. Pe autostradă, a intrat acel om prin spatele lui. Mai avea 30 km până la București,” a fost explicația oferită de Camelia Mitoșeru.

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Prezentatoarea de la „Acces Direct” a oferit amănunte în plus despre cum se simte în prezent avocatul Daniel Ionașcu. Vă reamintim că aceasta a fost victima unui accident de mașină foarte grav.

Simona Gherghe, noi informații privind starea de sănătate a avocatului Daniel Ionașcu. Potrivit mesajului transmis de Simona Gherghe în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, Daniel Ionașcu se simte bine și i-a transmis gânduri senine.

„Este colaboratorul nostru. Este adevărat, cred că aţi aflat deja. Daniel Ionaşcu a avut un accident de circulaţie, acum e bine. Îi dorim recuperare uşoară, multă sănătate. Cred că mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare”, a mărturisit Simona Gherghe.

„Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos.

Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii”, a spus prof. dr. Ioan Lascăr în cadrul emsiunii „Acces Direct”.

Prietena cea mai bună a lui Daniel Ionașcu, Camelia Mitoseru, a vorbit cu iubita avocatului. Bărbatul a suferit un accident rutier, marți (20 martie), pe austorstrada A1, la km32.

Daniel Ionașcu a suferit mai multe leziuni la cap, dar și la antebraț. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Avocatul vedetelor nu a ieșit încă din operație.

Ana, iubita lui Daniel Ionașcu, este în stare de șoc. Ea i-a spus Camieliei Mitoseru că se roagă la Dumnezeu ca avocatul să iasă cu bine din operație. Tânăra este extrem de afectată și speră că iubitul ei va trece cu bine peste acest impas, potrivit Spynews.ro.