Anamaria Vasile

Ce i-a cerut acest bărbat nevestei in pat …ea nici nu vrea să audă. Si sunt casatoriti de 18 ani, cu copii

”Eu îi spun că vreau mai des și că am fantezii cu ea, dar parcă aș vorbi singur”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare.

În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Am 38 de ani și o familie ffffoarte frumoasă, zic eu. Sunt căsătorit de 18 ani, am doi copii, soția se poarta foarte drăgăstos cu mine, de parcă ar fi dragostea de la început.

Singurul lucru care mă îngrijorează e că facem sex o dată la două sau chiar trei săptămâni. Eu îi spun că vreau mai des și că am fantezii cu ea, dar parcă aș vorbi singur.

Îmi poți da, te rog, un sfat? Ce aș putea face ca să fiu mai împlinit sexual, că, în rest, e tot ce îmi doresc? Multumesc!

Dragul meu,

După 18 ani, să faceți dragoste o dată la două-trei săptămâni, iar în rest numai pace și armonie, alții ar zice că e raiul pe pământ!

Dar te înțeleg și, dacă vei reuși să mărești frecvența, chiar că vei fi cel mai fericit om. În general, pentru ca o femeie să se deschidă din punct de vedere amoros, are nevoie de atenție, de căldură sufletească, să aibă sentimentul că e înțeleasă, că e acceptată și – de fapt – iubită.

Foarte probabil că, în acești 18 ani, ai reușit să o convingi de asta.

Cu atât mai mult cu cât spui că e drăgăstoasă. Atunci, problema cu ea s-ar putea să fie la nivel hormonal. După o anumită vârstă, hormonii se schimbă, ne fac să avem altfel de nevoi decât înainte cu câțiva ani. Dacă reușești s-o convingi să meargă la un fitoterapeut să îi prescrie o rețetă cu plante, problema-i ca și rezolvată.

Dacă zici că nu poți avea cu ea un dialog pe această temă atunci, pur și simplu, oferă-i afrodiziace pentru femei atunci când vrei să aveți o seară romantică.

Ciocolată cu migdale și/sau uscorțișoară, ceai de macca, tablete afrodiziace – găsești o varitate de asemenea produse la magazinele naturiste. Însă fii foarte atent: dacă o pisezi la cap pe această temă, vei obține efectul contrar!

Sursa: libertatea.ro