Anamaria Vasile

Ce mesaj i-a trimis Radu Valcan lui Razvan Simion, in timp ce matinalul se afla in direct! Iubitul Lidiei Buble nu a rezistat si l-a citit

În timp ce colegii lui de la Antena 1 întârzie la serviciu din cauza zăpezii, Radu Vâlcan se bucură de soare în Asia, acolo unde filmează pentru „Insula Iubirii”.

Prezentatorul i-a trimis un mesaj lui Răzvan Simion, pe care „matinalul” l-a citit la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Jumătate din țară se află sub cod portocaliu, iar cealaltă sub cod galben. Iarna a paralizat țara, pe ultima sută de metri din februarie. Cu toate acestea, cei aflați pe meleaguri străine duc dorul zăpezii.

În această perioadă, soțul Adelei Popescu filmează cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, în care cuplurile de îndrăgostiți sunt supuse unor teste cruciale pentru relația lor.

Filmările au loc în Thailanda, acolo unde este vreme de plajă. Deși îi place să exploreze plajele și admire peisajul exotic, moderatorul emisiunii a văzut cum e vremea la noi în țară și a fost cuprins de nostalgie.

Radu Vâlcan i-a transmis un mesaj lui Răzvan Simion, în care i-a spus că după ce s-a uitat la televizor și a văzut cum e vremea la noi, i s-a făcut dor de zăpadă.

Ar trebui să te bucuri! Lasă că îți stă bine în șlapi!”, i-a răspuns Răzvan Simion.

Pe aceeasi tema:

Codin Maticiuc şi Flavia şi-au spus adio după doar două luni de relaţie. Deşi toată lumea îi vedea îndrăgostiţi şi chiar se gândea la ceva mai mult, iată că cei doi au decis să o ia pe drumuri separate

Şi nu de acum, ci chiar de două săptămâni.

Chiar dacă au petrecut o vacanţă superbă în America, se pare că nu a fost suficient ca Flavia Mihăşan şi Codin Maticiuc să continue pe acelaşi drum. Fiecare şi-a reluat vechile obiceiuri şi îşi vede de activităţile personale.

Dacă Flavia şi-a făcut o schimbare de look şi a ieşit cu fetele în club, unde au petrecut până în zori, nici Codin Maticiuc nu s-a lăsat mai prejos.

Recunoscut pentru nopţile de distracţie petrecute în cluburi, dar şi pentru femeile care roiesc în jurul lui, Codin Maticiuc a revenit la vechile obiceiuri.

Acesta s-a distrat cu prietenii la munte, acolo unde au încins o petrecere de neuitat, iar imaginile le-a împărtăşit cu fanii săi.

În cazul în care acesta a vrut să-şi facă geloasă fosta iubită nu a reuşit pentru că, imediat după despărţire, Flavia Mihăşan a decis să nu-l mai urmăreacă pe fostul iubit pe reţelele sociale.