Anamaria Vasile

Ce va face Giani Kiriță cu banii dacă ar câștiga premiul cel mare de la “Exatlon”! Fiica lui l-a dat de gol: „Sunt sigură că o să-și ia

Fiica fostului sportiv a fost provocată în cadrul unui interviu să răspundă la întrebări care mai de care mai indiscrete. Printre acestea se numără și pe ce ar cheltui Giani Kiriță banii, dacă ar obține premiul cel mare de la „Exatlon”. Mama fostului sportiv a subliniat o parte din mărturisirea Roxanei Kiriță.

Întrebată ce crede că va face tatăl ei dacă se va întoarce cu premiul cel mare de la „Exatlon”, Roxana Kiriță a dezvăluit că, prima dată, și-ar lua de mâncare… într-o cantitate foarte mare.

Și că o parte din bani i-ar reveni ei. Cel puțin asta au înțeles toți care au urmărit interviul tinerei.

„Șaorma. O să își ia foarte, foarte multă mâncare. Mult și prost. Sunt sigură că o să-și ia foarte multă mâncare și eu…”, a zâmbit Roxana Kiriță cu subînțeles.

„E foarte darnic – nu că e copilul meu și că îl laud, dar așa este”, a mai afirmat Niculina, mama lui Giani Kiriță.

„Cu de toate mi-a zis să îl aștept. Mi-a spus când a plecat așa: «Mamă, când voi veni, te rog, să mă aștepți cu cremă de zahăr ars, tort de mere – e preferatul lui, sarmale, ardei umplut, pui la ceaun». Iar eu i-am spus: «Dar nu o să poți să le mănânci pe toate», iar el: «Măcar să le văd».

Nu, nu cred că se va întoarce la fel – acumulează multă experiență, o să pună în balanță mai mult lucrurile. Tot timpul mă uit, cu extraverale. I-aș spune să fie mai puțin temperamental. După acea ceartă cu Claudia, el și-a luat mâna de pe ei. Dar, tot de atunci s-au sudat ca echipă.”, a declarat Niculina, mama lui Giani Kiriță.

„De lift, de lift. Preferă să o ia pe scări chiar dacă sunt 14 etaje. Este claustrofob. Dacă e lift ca-n resorturi, cu geamuri, nu e o problemă. (…). La un moment dat, când aveam cumpărături l-am convins eu și fratele meu să se urce, iar noi am început să sărim în lift și el a început să urle.

Eu am crezut că glumește cu liftul. I-a explodat puțin vena pe cap, mi-am dat seama că nu e ceva ok. Când îl văd și îi văd vena dinainte, atunci zic: «Stai așa, că nu e bine».”, a mărturisit Roxana Kiriță.

În copilărie, fostul fotbalist ura să meargă la dentist, însă, nici acum nu îi este prea comod atunci când e nevoită să meargă în cabinetul stomatologului.

„Avea frică de stomatolog – până l-am dus să-i scoată doi canini, care i-au crescut. Nu vreți să știți în ce hal țipa și se tăvălea pe jos. «Mamă, decât să merg, mai bine mor».”, a spus mama lui Giani Kiriță.

Roxana Kiriță a rememorat cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre iubitul ei și tatăl ei.

„Păi, nu a fost deloc de acord să-i fac cunoștință. (…). Am avut un prieten, pe care i l-am prezentat. (…). Cred că a zis că până la 30 de ani să nu i-l prezint. (…). Când a venit prietenul meu, tata a dat mâna cu el, aproape că i-a rupt-o, după care a început: «ai grijă de aia, de cealaltă, vezi să nu faci aia, cealaltă și că am prieteni și acolo și dincolo”, a povestit fiica lui Giani Kiriță în cadrul emisiunii „Teo Show”.