Anamaria Vasile

Cel mai bun serviciu din lume? Esti plătit cu 42.000 lei lunar pentru o activitate pe care alţii o fac cheltuind bani din propriul buzunar

Angajaţii urmează să se cazeze la cele mai luxoase vile de vacanţă dintr-o mulţime de destinaţii ale lumii, vile deţinute de companie.

O companie din SUA vrea să-şi plătească angajaţii cu nu mai puţin de 10.000 de dolari – circa 42.000 de lei – pe lună pentru ca aceştia să călătorească în toată lumea în condiţii de lux.

Third Home caută aplicanţi pentru ceea ce descrie ca fiind „cea mai bună slujbă din lume”. Third Home a fost poreclită ca fiind Airbnb-ul milionarilor, conform businessinsider.com.

Angajaţii urmează să se cazeze la cele mai luxoase vile de vacanţă dintr-o mulţime de destinaţii ale lumii, vile deţinute de companie.

Cei care vor să candideze pentru acest loc de muncă trebuie să fie specialişti în Social Media şi să fie dispuşi să-şi filmeze şi documenteze experienţa pe blog.
Cei care vor să aplice pentru job trebuie să trimită un clip de 1 minut în care trebuie să descrie de ce el sau ea este persoana potrivită pentru slujbă. Creativitatea este esenţială. Deadline – 30 martie.

De asemenea, trebuie să aibă paşaport valabil şi să vorbească fluent limba engleză.

8 joburi de vis pe care oricine și le-ar dori

În cazul în care ești în căutare de un job foarte atractiv, avem noi câteva idei.

1. Chatri Sityodtong plătește în fiecare an 400.000 de lire sterline pentru vacanţa în Maldive a 100 de angajaţi

2. BrewDog oferă o săptămână liberă angajaţilor care iau un căţel acasă

3. Dan Price împarte o parte din profitul firmei cu angajaţii săi

4. Savji Dholakia, un cunoscut om de afaceri indian și-a propus să le cumpere tuturor angajaţilor săi casă și mașină în cel mult cinci ani

5. Stefan Sagmeister le oferă angajaţilor săi un an liber la fiecare 7 ani

6. Lee McArter a transformat biroul din centrul Londrei în piscină urbană

7. Hime&Co oferă o zi liberă angajaţilor care tocmai s-au despărţit de partenerul de viaţă

8. Asana, compania fondată de creatorii Facebook a angajat niște chefi în toată regula pentru a le furniza mâncare angajaţilor