Anamaria Vasile

Cel mai mare secret al Clejanilor a iesit la suprafata. Fulgy, de fapt, NU este…

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au doi copii, pe Margherita şi pe Fulgy. Puţin ştiu, însă, care este numele adevărat al băiatului. Artiştii au ţinut totul secret, dar, în cele din urmă, totul a ieşit la iveală.

Băiatul Clejanilor se numeşte Manole Dan Constantin Fulgeraş, însă toţi cunoscuţii preferă să-i spună Fulgy. Până în prezent, publicul habar nu avea care este numele adevărat al tânărului.

Altfel, băiatul Clejanilor a picat Bacalaureatul vara aceasta, însă nu a fost prea afectat. Mai ales că părinţii nu l-au pedepsit, ci dimpotrivă, i-au oferit drept premiu de consolare un Mercedes în valoare de 100.000 de euro!

Fulgy a obţinut 5,85 la Limba şi Literatura Română, la Istorie 4.35, iar la Geografie nota 3,7. A depus contestaţie, la Limba şi Literatura Română obţinând o notă un pic mai mare, 6,15, în timp ce la Istorie a primit 4,1. La Geografie a rămas cu acelaşi rezultat.

Viorica de la Clejani a scăpat de ceva kilograme în plus în ultima vreme și a explicat cum a făcut.

Viorica de la Clejani, care a slăbit în ultima perioadă, este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere de la noi. Este căsătorită cu Ioniță de la Clejani, cel care îi este și partener de scenă. Din mariajul lor au rezultat doi copii, Margherita și Fulgy.

În ultima perioadă, Viorica de la Clejani a reușit să slăbească și a făcut-o mai ales pentru că avea probleme de sănătate.

Cântăreața a explicat ce a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

„În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum.

Am auzit și eu de un suc cu sfeclă rostie, un măr, un morcov, puțină țelină. Și de n-am băut la suc din ăsta!!! Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat un pic alimentația din viața mea”, a spus Viorică de la Clejani.

„Ioniță nu știa că eu obișnuiam să cobor în bucătărie la două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a mai spus artista.