Anamaria Vasile

Cele mai sexy prezentatoare TV din România. Surpriză mare! Cine este pe primul loc. Le-ai văzut mereu îmbrăcate, dar să vezi cum arată toate dezbrăcate

Într-o eră în care televizorul captează din ce în ce mai mult atenţia oamenilor, în general, şi a românilor, în special, prezentatoarele TV reprezintă, fără doar şi poate, sarea şi piperul audienţei.

Goana după audienţă a născut veritabile bombe sexy în mediul TV. Fie că este vorba despre prezentatoare de emisiuni mondene, despre ştiriste sau despre prezentatoare ale rubricilor Meteo sau Sport, vedetele TV sunt cele care fac diferenţa.

Care este însă cea mai sexy dintre ele?! Ei bine, pentru a răspunde la această întrebare, am realizat un sondaj de opinie în rândul citititorilor noştri de sex masculin. Rezultatul?! Unul oarecum surprinzător.

10. Oana Andoni

O altă ştiristă cu care ne-am obişnuit pe micul ecran este Oana Andoni, vedeta PRO TV cu chip de păpuşă Barbie, careprezintă în weekend ştirile de la ora 19.00. Prima ei întâlnire cu televiziunea a fost în 1997, când a primit propunerea de a colabora la o emisiune matinală zilnică la TVR Iaşi.

Patru ani mai târziu a participat la un casting pentru postul de prezentator-redactor la ProTV Iaşi, fiind aleasă din 800 de candidaţi. Blondina are şi ea un decolteu de infarct, cu sâni mari, naturali.

 

 

 

 

9. Frumoasa moldoveacă nu a uitat de unde a plecat, deși locuiește de foarte mulți ani în SUA. Nu a uitat niciodată unde e „acasă” și nici nu a uitat cum se face munca pământului. A fost un copil sărac, dar ocrotit și învățat de părinți cum să se descurce în viață, iar acum a acceptat provocarea de a prezenta show-ul de la Pro Tv, „Ferma Vedetelor”. Nu se simte intimidată de viața grea de la țară și, în exclusivitate pentru EVZ, Monica a spus ce a motivat-o să pună pauză proiectelor ei de fi lm și business și să se arunce, la propriu, în noroaie.

8. Alina Pușcaș este o actriță română. A copilărit la Târgu Mureș și a urmat liceul în acest oraș. Când avea 19 ani s-a mutat la București și s-a înscris la modeling. Este foarte apreciată ca fotomodel

 

7. Diana Munteanu a făcut un anunț pe una dintre rețelele de socializare care a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatoarea TV a anunțat că se căsătorește.

Fără prea multe detalii, vedeta a anunțat că va face pasul cel mare. ”Mă mărit”, a scris Diana Munteanu pe una dintre rețelele de socializare. Prietenii virtuali ai vedetei au fost curioși să afle cine este norocosul și s-au grăbit cu urări.

Diana Munteanu a făcut un anunț pe una dintre rețelele de socializare care a luat prin surprindere pe toată lumea. Prezentatoarea TV a anunțat că se căsătorește.

Fără prea multe detalii, vedeta a anunțat că va face pasul cel mare. ”Mă mărit”, a scris Diana Munteanu pe una dintre rețelele de socializare. Prietenii virtuali ai vedetei au fost curioși să afle cine este norocosul și s-au grăbit cu urări. La scurt timp, Diana Munteanu a dezvăluit că totul a fost o provocare dată de colegul ei de platou, Florin Ristei. ”Nu mă mărit! A fost provocarea lui Florin Ristei! Nu jucați niciodată cu el „Adevăr sau provocare””, a transmis prezentatoarea TV

6. Gina Pistol (35 de ani) și Smiley (34 de ani) își trăiesc iubirea departe de ochii curioșilor! Şi la propriu, şi la figurat, pentru că acum se află în Thailanda, în primul lor concediu exotic de când sunt împreună. Fanii virtuali aşteaptă însă să-i vadă pe amândoi în aceeaşi poză, sugestie care a cam deranjat-o pe Ginuţa. Blondina a şi dat o replică acidă.

5. Însă vedeta Antenei 1 a dezvăluit care a fost motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii de 15 ani. Andreea a mărturisit că viaţa sa de familie se transformase într-un coşmar şi se săturase să fie „bărbat” în casă.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea la Antena Stars.

De asemenea, Andreea Berecleanu a vorbit deschis şi despre relaţia sa cu medicul estetician Constantin Stan. Şi a recunoscut că atât ea, cât şi iubitul său au apelat la chirurgia plastică.

„Iubitul meu, doctorul Constantin Stan, şi-a făcut câteva intervenţii pe care foarte mulţi bărbaţi şi le fac, în străinătate. Constantin, destul de rar, în ultima vreme foarte rar, îşi injectează toxină botulinică pentru ridurile din frunte. Eu nu îmi fac, se vede cu ochiul liber. Nu am spus că nu aş face-o. Am făcut-o o dată, toxina botulinică, la nivelul frunţii, pentru cele 2 riduri pe care le am. Acum nu simt nevoia, dar asta nu înseamnă că n-o să fac peste 3-4 ani”, a mai declarat prezentatoarea Observatorului.

4. Bianca Drăguşanu este tare mândră de fetiţa ei, Sofia, iar timpul liber îi este dedicat în totalitate micuţei. Vedeta a mers alături de mama ei la un salon de înfrumuseţare, şi bineînţeles că au luat-o şi pe Sofia. Imaginile cu fetiţa au făcut senzaţie pe reţelele de socializare, acum merge în picioruşe şi ştie să imite unele animale.

3. Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea este mama unui băiețel adorabil, David, din relație pe care a avut-o cu luptătorul de MMA cristi Mitrea. Din păcate, înainte de venirea pe lume a copilului, cei doi s-au despărțit, iar cristi Mitrea nu a vrut să audă de fiul său. Asta până de curând, când Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și a început să se apropie de fiul său și al Andreei Mantea.

2. Frumoasa româncă este foarte apropiată și de familia actorului, și de fiecare data este surprinsă în compania lor și chiar îi însoțește familia în vacanțe. Mai mult, părinții lui Salman se pare că se comport cu Iulia de parcă ar fi deja soția starului.

Mai exact, pentru că el nu se află în țară și este plecat la Bangkok, unde are filmări, mama lui Salman a rugat-o pe Iulia să-I țină locul fiului ei și să participe, alături de ei, la Maha Shivratri Pooja( Marea Noapte a lui Shiva), o sărbătoare anuală de o foarte mare importanță în Hinduism, ce a avut loc la un templu de lângă ferma Panvel a familiei Khan.

Iulia a fost protagonista un ritual religios hindu, intitulat aarti, care până acum era ținut de Salman. „Familia Khan merge împreună la Maha Shivratri Pooja, în fiecare an, și Salman este cel care face aarti. Pentru că acum nu a fost în țară, Iulia i-a luat locul și s-a aflat în centrul scenei. Este clar că e considerată un membru al familiei. Iulia a ținut ritualul împreună cu familia lui Salman și a donat mâncare și haine localnicilor”, a declarat o sursă pentru India Today.

1. De o bună perioadă de timp, Corina Caragea trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. El este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România și a cerut-o de soție pe Corina în vara anului 2016. Cei doi sunt împreună de mai de patru ani, iar anul acesta își vor unii destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile, notează cancan.ro. Cei doi au început deja pregătirile pentru marele eveniment.