Anamaria Vasile

Cornelia Catanga trebuie operată de urgență. Foarte grav ce a pățit! „Stomacul meu este spart…” Teribil prin ce trece artista

Cornelia Catanga are probleme grave de sănătate.Artista a vorbit în direct la tv, despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta are nevoie urgentă de operație.

Dacă în urmă cu ceva timp s-a luptat cu depresia, ajungând pe mâna psihologului, acum interpreta se confruntă cu alte probleme de sănătate, despre care a avut curajul să vorbească.

„O depresie mai profundă. Acum doi ani am stat trei luni în casă, nici la cântări nu am mers, absolut nicăieri. Problema mea era redată și s-a acutizat din cauza ochilor. Singurul lucru care mă liniștea era Alexandru. Sărbătorile de iarnă pentru mine sunt foarte triste pentru că am pierdut-o pe mama pe 24 noimebrie în 91. Am fost la psiholog, la psihiatru.

Pădureanu nu a știut absolut nimic pentru că el are probleme cu tensiunea. Un medic psihiatru mi-a recomandat niște pastile de m-am făcut cât Casa Poporului.

Așteptam să adoarmă ei ca să mă duc la frigider. Acum m-am dus pentru stomac la spital. I-am spus lui Alexandru că nu mă simt bine. A fost greu pentru familie. Dacă ei nu erau, poate eram la zece metri sub pământ„, a spus Cornelia Catanga în direct la „Răi da buni”.

„Urmează o operație la ochi pentru stagnare. Stomacul meu este spart, nu știu cum să explic. Trebuie să îmi pună o plasă să îmi țină intenstinele. Cât se poate de urgent. Nu am voie să ridic nici două kilograme”, a mai spus Cornelia Catanga.

„Are mari probleme cu urechile, ea are o boală a cărei rezolvare nu o știu doctorii. A intrat într-o perioadă foarte nasoală. Mă trezeam dimineața și spuneam: Doamne, fă o minune, Doamne! Cornelia tu trebuie să lupți!”, a spus Aurel Pădureanu. În vara anului trecut, Cornelia Catanga și soțul ei au fost executați silit.