Anamaria Vasile

Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme într-un timp record! Acum arata senzational! A impartasit tuturor secretul ei: “Nu ma pot opri din mancat…

Cristina Șișcanu a devenit mămică în urmă cu 10 luni, când a adus-o pe lume pe Petra. Soția lui Mădălin Ionescu a luat în greutate pe durata sarcinii, însă acum are toate motivele să fie mândră. Pentru că a slăbit peste 20 de kilograme după ce a născut.

Am slăbit, da. Era și firesc, deja au trecut 10 luni de la naștere, nu puteam să stau așa, mai ales că în timpul sarcinii am acumulat destul de multe kilograme, vreo 25. Normal e să acumulezi până în 15 kilograme.

Eu, în schimb, din trimestrul doi am înfulecat mult. În primul trimestru am avut grețuri și nu prea am mâncat.

Însă în momentul în care m-am relaxat am început să mănânc toate prostiile. Foietaje, și așa mai departe, care s-au depus. Perioada sarcinii pentru mine a fost o perioadă frumoasă.

După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să intru într-un program.

M-a ajutat și alăptatul, dar am ținut și o dietă personalizată, cu 5 mese pe zi, făcute în funcție de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar așa cum trebuie.

Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la 8-10 zile. Spun de dulce pentru că asta îmi place mie foarte mult și la asta mi-a fost foarte greu să renunț.

Am facut și sport o perioadă, dar de ceva timp n-am mai făcut pentru că m-a solicitat foarte mult Petra. Are 10 luni și e foarte activă.

Nu am putut să mă organizez să ajung și la sală, într-adevar simt un pic de oboseală, însă voi relua activitatea sportivă în momentul în care mă mai organizez.

Abia aștept, simt nevoia să mă mai întind. Și dacă fac sport îmi dă și o stare bună”, a declarat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu vrea să mai slăbească

Cristina Șișcanu vrea, totuși, să mai scadă în greutate. “Eu eram într-o formă fizică foarte bună în momentul în care am rămas însărcinată, așa mă simțeam eu bine, și ca să ajung exact la kilogramele acelea trebuie să mai dau jos vreo 3.

Însă eu aș vrea să mai dau jos vreo 5-6 ca să stau liniștită, să pot să variez, să pun 1-2 kilograme, să le dau jos, și tot așa.

Să-mi pot permite perioade de răsfăț, să mănânc mai mult sau să mănânc dulce, așa cum vă spuneam că-mi place”, a declarat Cristina Șișcanu.

Altfel, Cristina Șișcanu este înnebunită după tradiționalii mucenici.

Nu mă pot opri din mâncat mucenici! Sunt foarte buni!”, a recunoscut soția lui Mădălin Ionescu în urmă cu doar câteva zile.