Anamaria Vasile

Cu ochii plini de lacrimi, Lidia Buble a făcut dezvăluirea neașteptată: „Am spus gata! Doar cel…”

Lidia Buble, în lacrimi după lansarea celei mai recente piese, „Sărut mâna, mamă”, care a avut un succes incredibil la doar câteva ore după lansare. Vedeta a povestit în direct la Kanal D, ce a determinat-o să compună această piesă.

Cântăreața a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre viața ei. A povestit că mult timp a fost foarte deschisă, față de toată lumea și a suferit mult.

„Am învățat să nu mai fiu deschisă cu toata lumea, pentru că m-am lovit de multe ori! Am spus gata! Doar cel de sus are dreptul să ne judece! Am decis să mă concentrez pe ce am eu de făcut.

Mi-e greu să cânt această melodie, mă năpădesc emoțiile și plâng. Mă duc mereu cu gândul la mama. Mi-e foarte dor de casă, că au trecut deja cinci ani și ceva de când aici în București și sunt singură.

Am fost obișnuită cu familie mare, frați, nepoți, cu părinți! Și m-am trezit dintr-o dată în acest București mare și singură…și cu Răzvan”, a declarat Lidia Buble, la Kanal D. Lidia vorbit recent despre nunta cu Răzvan Simion.

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi şi s-a bucurat de un succes uriaş, însă în urmă cu puţin timp, ea a ales să facă un anunţ neaşteptat.

Mai exact, ea le-a dezvăluit prietenilor virtuali că după ani de zile în care au lucrat împreună şi au făcut hituri, ea şi Adrian Sână au decis să renunţe la colaborare.

”Nu ne-am despartit. Am ales sa colaboram de la distanta. Multumesc Adi Sana pentru cei 4 ani cu 4 hit uri de Nr.1.

Multumesc pentru ca m-ai învăţat trec de la „juniori”… direct in „liga celor mari”.

Drumul meu continua alaturi de echipa de la Epiq Records si simt o primavara minunata.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Dani Oțil a fost luat la rost în direct la emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena 1.

Prezentatorul de televiziune Dani Oțil, căruia hoții i-au clonat cardul, a anunțat în emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena 1 că mama sa vine la București ca să-i gătească.

Colegul de prezentare, Răzvan Simion, cu care Dani Oțil a cam răcit relațiile în ultima vreme, l-a luat imediat la rost.

„Anul viitor se fac 20 de ani de când am plecat de acasă. Ai ajuns unde ai ajuns, ești ditamai vedeta, ai restaurant, îți permiți o mulțime de lucruri și tu o chemi pe maică-ta să-ți gătească, mă? Amărâtule!