Anamaria Vasile

Cum a aparut imbracata Daniela Crudu aseara la un eveniment monden! Toti ochii au fost atintiti catre zonele ei intime! Oana Roman s-a pozat cu ea

A fost paradă de vedete, joi seară (15 martie), la inaugurarea unui nou club din Capitală. Printre ele s-a numărat și Cruduța. Bruneta a întors toate privirile cu ținuta pe care a ales-o pentru eveniment.

Daniela Crudu a optat pentru un body transparent, blugi și tocuri. Vedeta a făcut furori cu outfit-ul purtat, iar toate privirile au fost ațintite către sânii ei, lăsați intenționat la vedere.

Cruduța nu a purtat sutien la evenimentul de aseară, spre deliciul celor prezenți. Bruneta a purtat un body foarte transparent, cu vedere către bustul ei generos. Daniela Crudu s-a asigurat că întoarce toate capetele cu ținuta ei.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a pozat la panou alături de alte vedete, printre care buna ei prietenă Vica Blochina și Oana Roman. La eveniment au mai participat, printre alții, Ilie Năstase, Pepe și Raluca Tănase de la Bambi.

Daniela Crudu a fost lăsată în sânii goi la Asia Express

Într-unul din episoadele de săptămâna trecuta, Liviu Vârciu le-a oferit telespectatorilor un moment de neiuitat. Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp. Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă.

Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei. La un moment dat, artistul i-a tras în jos maioul brunetei și a lăsat-o în sânii goi.

Competiția e din ce în ce mai strânsă la „Asia Express”! În ediția de ieri, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a supus pe concurenți la o provocare extrem de dificilă. Ei au fost nevoiți să destrame echipele obișnuite și să se descurce cu alți parteneri.

Liviu Vârciu și Daniela Crudu s-au „trezit” în aceeași echipă, iar pentru cântăreț a fost o luptă cu el însuși.

Vârciu a fost un sac de nervi toată emisiunea, dar într-un final a învățat să fie „zen” de la Cruduța. Mai mult, el le-a oferit telespectatorilor o imagine de neuitat cu Cruduța.

La un moment dat, Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp.

Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă.

Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei.

„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aic. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo!

Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, s-a enervat Liviu Vârciu.

După câteva minute, artistul și-a acceptat soarta și chiar i-a oferit celui care îi conducea un peisaj de neuitat. El i-a tras Cruduței maioul în jos și i-a dezgolit sânii, în plină stradă.

Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu, după ce i-a tras maioul Cruduței.

Daniela nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.