Anamaria Vasile

Cum a slăbit Răzvan Ciobanu peste 40 de kilograme. Ajunsese să cântărească 128 de kilograme

Razvan Ciobanu a luat o decizie care i-a schimbat viata.

În anul 2001, designerul ajunsese să cântărească 128 de kilograme. Îngrijorat de problemele de sănătate, acesta a decis să treacă la regim. Cu ajutorul unei diete proteice dată de nutriţiosnist, el a topit surplusul de la 128 de kilograme până la greutatea actuală, respectiv de aproximativ 80 de kilograme.

El a renunțat la fumat și a recurs la dieta Atkins. A mâncat doar carne, brânză şi ouă şi a ajuns să cântărească 94 de kilograme în doar jumătate de an. Ulterior, acesta a continuat să slăbească, iar astăzi arată mai bine ca niciodată, având un trup atletic și foarte bine tonifiat.

Creatorul de modă a ajuns să aibă dimensiuni de model. Răzvan Ciobanu s-a ambiționat și a topit, în ultimii ani, peste 40 de kilograme. El a făcut, de-a lungul anilor, un salt spectaculos la capitolul greutate.

Cu ajutorul unei diete date de nutriţiosnist, el a topit surplusul de la 130 kg până la greutatea actuală, aproximativ 83 kg.

Răzvan Ciobanu a povestit ce mănâncă în fiecare zi pentru a se menține la greutatea actuală. ”Azi dimineață am mâncat o bulină de mozzarela cu legume. Nu am pus ulei, ci doar sare și alte condimente. Nu cred în fresh-uri. Ma bine mănânc două protocale, ca să am și fibre.

Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate. Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici.

Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar”, a declarat Răzvan Ciobanu, la Antena Stars.

El atrage atenția însă că oricine vrea să slăbească trebuie să treacă pe la nutriționist și să nu încerce să își facă singur dieta: ”Nu recomand să vă faceți o dietă singuri acasă. Ca un rezumat pentru cei care vor să slăbească: te duci la nutriționist, îți faci un program, te ții de el.

Nu te aștepți ca într-o săptămână, două să dai jos 20 de kilograme, că asta este imposibil.

După ce ai terminat cu dieta, te sfătuiești cu medicul la care mergi și o îți explice principiile prin care te poți hrăni corespunzător, să nu mai pui kilograme în plus. Dacă vrei să mânânci o prăitură, îl întrebi pe omul ăla când poți să o mănânci și în ce condiții, în ce combinații”.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x