Anamaria Vasile

Cum au reactionat fanii atunci cand au aflat ca Andrei Stoica de la Faimosi va pleca acasa! CINE ii va lua locul concurentului! A facut anuntul

Exatlon 6 martie. In editia de astazi a emisiunii Exatlon, Cosmin Cernat a anuntat ca Andrei Stoica va parasi competitia, din cauza problemelor de sanatate.

Exatlon 6 martie. Telespectatorii au fost tristi cand au aflat ca Andrei Stoica va pleca acasa si au postat mesaje pe retelele de socializare in care isi exprima regretul.

Exatlon 6 martie. „Felicitări pentru tot ce ai făcut pentru echipă, campionule!! O să ne lipseşti! Mulţumim pentru tot, Andrei Stoica!!!

Însănătoşire grabnică!”, „Bravo Andrei pentru tot ce-ai facut. Insănătoşire grabnica!!” sau „Felicitari Andrei… O sa ne lipsesti!!! Sanatate maxima!!!” sunt doar cateva dintre comentarii.

La două luni de la prima probă pe care a susţinut-o la „Exatlon”, Andrei Stoica părăseşte competiţia şi pierde şansele de a câştiga marele premiu de 100.000 de euro. Cosmin Cernat, gazda emisiunii de la Kanal d, a anunţat, marţi seară, că sportivul nu mai poate continua din cauza unor probleme de sănătate.

El s-a accidentat la piciorul stâng şi se pare că aceasta ar fi cauza pentru care a cerut să plece acasă, în România.

Numărul celor rămaşi în cursa de la „Exatlon” scade pe zi ce trece şi nu din pricina eliminărilor, ci a problemelor de sănătate. Cea mai nouă victimă este luptătorul Andrei Stoica (30 de ani), din echipa „Faimoşilor”.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, el s-a accidentat în timpul unei probe şiacest lucru i-a adus plecarea din Republica Dominicană.

Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Am slăbit foarte mult şi am început să resimt fiecare gram de efort pe care îl fac. M-am aşezat pur şi simplu pe bancă şi mi-a trosnit genunchiul, am rămas blocat.

Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede”, povestea sportivul, dar iată că nu s-a recuperat aşa cum îşi dorea.

Tânărul a tras de el să meargă mai departe, dar problemele la genunchi sunt foarte serioase şi au fost confirmate de Cosmin Cernat, marţi seara, la emisiune.

„Am nişte veşti pentru voi încă de la început. Unul dintre atleţii de valoare, de aici de la Exatlon, Andrei Stoica, nu mai poate concura din cauza unor probleme de sănătate. El va veni să îşi ia „la revedere” de la voi înainte să se urce în avion şi să se întoarcă acasă la familie şi la prieteni”, a spus prezentatorul.

Andrei Stoica, un împătimit al kickboxingului îşi pune în pericol şi cariera din cauza accidentării suferite. Soţia lui povestea că luptătorul are meciuni de susţinut şi problemele de sănătate îl vor împiedica să se antreneze şi să intre în ring.

Solista Anda Adam (37 de ani) a părăsit şi ea concursul în urmă cu o lună, cu ruptură de ligament, fiind nevoită să se opereze la genunchi şi să meargă acum în cârje, iar colega ei de breaslă, Claudia Pavel (33 de ani), a ajuns în România cu sechele.

“Am slăbit 6 kg şi am probleme cu glezna. Trebuie să fac un RMN. Am rămas şi cu multe semne pe picioare de la muşcăturile de ţânţari”, mărtuirisea pentru Click, Claudia Pavel.