Anamaria Vasile

Cum l-a anunțat Silvia Chifiriuc pe Petre Roman că va fi tată

Petre Roman (71 de ani) pe Silvia Chifiriuc (46 de ani) sunt cei mai fericiți părinți! În anul 2009, bruneta devenea soția fostului premier al României. Fructul dragostei lor este un băiețel, pe nume Petrus (9 ani).

Silvia a devenit mamă la o vârstă mai înaintată, dar nu regretă niciun moment. Soția lui Petre Roman a povestit momentul în care l-a anunțat că este însărcinată.

„Eram în drum spre Sinaia. I-am spus: Petre, o să am un copil cu tine!”, a povestit Silvia Chifiriuc, la „Vorbește Lumea”. Petre Roman a fost extrem de fericit să devină tată de băiat.

Soția lui și-a dorit nespus de mult să devină mamă și în trecut, dar nu a fost să fie. Silvia a trecut prin multe episioade dureroase, în relațiile anterioare.

Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman, iar din mariajul lor a rezultat Oana Roman.

Silvia a pierdut mai multe sarcini

CITEȘTE ȘI: Ultimele vesti de le medici legate de starea de sanatate a Ionelei Prodan. „Nu raspunde la tratament! Boala o macina incet”

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont.

Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. A trebuit să renunța la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții.

Am făcut ceea ce am avut nevoie pentru viața mea. Acum sunt foarte fericită”, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Acum, Silvia Chifiriuc este cea mai fericită mamă. Ea susține că îl „sufocă” cu dragoste pe băiețelul ei și că este o mămică extrem de grijulie:

„Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta”

Te-ar putea interesa si:

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.

Sătulă de toate aceste zvonuri, fiica artistei, Anca, una dintre fiicele interpretei de muzică populară, a decis să vorbească deschis despre starea de sănătate a mamei sale.

Zilele trecute Ionela Prodan a fi fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Aceleași surse dădeau ca sigur faptul că interpreta de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.

„Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca conform Cancan.ro.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.