Anamaria Vasile

Daniel Buzdugan este căsătorit de 15 ani cu Monica și au împreună doi copii superbi. Prezentatorul a făcut acum anunțul! Ce l-a determinat să ia o asemenea decizie radicală

După ani în care numele lui Fuego a fost nelipsit în scheciurile și farsele sale, Daniel Buzdugan și-a achiziționat un teren la o aruncătură de ”buzdugan” de locuința lui Paul Surugiu alias Fuego, dintr-un sat ilfovean situat la circa 40 de kilometri de București.

Simpaticul prezentator al Radio ZU, tată a doi copii, vrea să schimbe viața de apartament la București cu viața în sânul naturii, într-un loc înconjurat de ape, ca o insula, și împrejmuit de păduri seculare, ce a mai rămas din istoricii Codrii ai Vălsiei care acopereau odinioară zona Bucureștiului.

Daniel Buzdugan a căutat mult un teren în zonă și, în cele din urmă, a găsit unul potrivit dorințelor sale. Un loc unde să-și petreacă zilele în liniște și armonie, cu vecinii pe care, conform amabilității consătene, va fi nevoit să-i scoată din grila glumelor sale.

Buzdugan este vecin cu Fuego. Prezentatorul se mută aceeași stradă cu solistul pe care l-a persiflat ani la rând

Dincolo de rolul său în programele Radio ZU, Buzdugan și Paul Surugiu alias Fuego au o relație cordială. În semn de respect pentru munca sa, dar și pentru că are simțul umorului, solistul a făcut în urmă cu patru ani o vizită istorică în studioul ce găzuiește emisiunile matinale ale stației FM.

Daniel Buzdugan este căsătorit de circa 15 ani cu Monica, de profesie medic stomatolog și împreună au doi copii, Luca și Maria.

Pe aceeasi tema:

Daniel Buzdugan a fost invitatul lui Sergiu Negotiu-Piloff la rubrica „Test de vedeta”. A facut karaoke in masina, a invatat sa traga cu arma la poligon, apoi a venit in platou si a povestit cum s-a ales cu doua degete de la picior fracturate!

„Cele mai multe accidente se intampla acasa, noaptea. Mergeam prin casa, intuneric, ca sa nu imi trezesc familia, si am dat cu piciorul intr-un scaun. Ma grabeam sa ma duc la baie, bausem multa apa.

Se jucasera copiii cu scaunele, luasera unul si-l pusesera in alta parte. era un scaun de stejar masiv. Momentul impactului a fost…Te doare rau a doua zi.

Nu mai puteam calca, nu ma mai puteam incalta.

Atunci, in momentul ala, al loviturii, nu te doare foarte tare”, a spus Daniel Buzdugan la Teo Show.

„S-a intamplat vinerea trecuta. Am o saptamana de cand sunt asa. Si mai trebuie sa stau cu sandala asta inca doua saptamani. La dus nu e greu, ca pot sa o scot. Doctorul mi-a recomandat sa tin piciorul in sus”, a adaugat Buzdu, potrivit Wowbiz.ro.