Anamaria Vasile

Daniela Crudu a ramas in sanii goi la „Asia Express”! Liviu Varciu i-a tras maioul in jos si a lasat-o cu goala, in plina strada: „Poate face mosul accident!”

Competiția e din ce în ce mai strânsă la „Asia Express”! În ediția de ieri, Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, i-a supus pe concurenți la o provocare extrem de dificilă. Ei au fost nevoiți să destrame echipele obișnuite și să se descurce cu alți parteneri.

Liviu Vârciu și Daniela Crudu s-au „trezit” în aceeași echipă, iar pentru cântăreț a fost o luptă cu el însuși.

Vârciu a fost un sac de nervi toată emisiunea, dar într-un final a învățat să fie „zen” de la Cruduța. Mai mult, el le-a oferit telespectatorilor o imagine de neuitat cu Cruduța.

La un moment dat, Daniela Crudu și Liviu Vârciu erau într-o cursă contra-timp.

Ei erau nevoiți să ajungă înaintea celorlalte echipe la destinația dată de Gina Pistol, dar mijlocul lor de transport era o motocicletă cu ataș, condusă de un domn mai în vârstă.

Vârciu și-a ieșit din minți când a văzut că circulă cu „7km/h” și i-a sugerat să închidă umbrela, care îi deranja pe toți trei.

„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aic. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo!

Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, s-a enervat Liviu Vârciu.

După câteva minute, artistul și-a acceptat soarta și chiar i-a oferit celui care îi conducea un peisaj de neuitat. El i-a tras Cruduței maioul în jos și i-a dezgolit sânii, în plină stradă.

Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu, după ce i-a tras maioul Cruduței.

Daniela nu s-a arătat deloc deranjată, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.