Anamaria Vasile

De la ce a plecat de fapt cearta dintre Giani si Anca? Ce l-a enervat atat de rau pe concurentul de la Faimosi

Un nou scandal a izbucnit intre concurentii de la Exatlon. De data aceasta, scandalul este intre Anca de la Razboinici si Giani Kirita.

Exatlon, 18 februarie. In timpul competiei pentru casa, Giani i-a adresat cuvinte urate Ancai, in momentul in care aceasta se indrepta spre startul probei.

Fostul fotbalist, concurent in echipa Faimosilor i-a strigat Ancai cuvinte ce nu pot fi reproduce la tv.

“Hai ca ea are C…t in pantaloni. Mie nu mi-e frica de moarte si crezi ca mi-e frica de asta? Vezi ca te prind eu…Pai imi zice mie asta…imprastiat!”, a spus Giani Kirita.

Exatlon, 8 februarie. Se pare ca totul a pornit de la o proba dinainte, proba de indemanare, unde Giani a concurat cu Anca. La final, fostul fotbalist, care a castigat intrecerea, s-a dus spre Anca si i-a spus ceva, iar aceasta i-a raspuns.

De la ce a plecat cearta dintre Giani si Anca? Ce a facut concurenta de la Razboinici de l-a enervat?

Pe filmare nu se aude schimbul de replici dintre cei doi, dar pe Giani ceva l-a deranjat probabil. Anca a spus ceva si s-a si uitat intr-un anumit fel la Giani.

Fostul fotbalist, la acel moment nu a continuat discutia, pentru ca atunci cand a ajuns pe banca langa echipa lui, Andrei Stoica se vaita de genunchi, se produsese accidentul care s-a dovedit unul tragic pentru Stoica.

Giani a trebui sa se ocupe de colegul sau accidentat, pe care l-a transportat la echipajul medical.

Exatlon, 18 februarie. La urmatoarea proba, lupta pentru casa, insa Giani Kirita si-a amintit de gestul Ancai si nu a ezitat sa o atace, adresandu-i cuvinte urate si amenintari.

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la Exatlon. Bărbatul face parte din echipa Faimoşilor şi se implică foarte mult ca ceilalţi coechipieri să aibă un psihic foarte bun.

Dacă pe plan profesional i-a mers foarte bine, în cel personal lucrurile au stat puţin diferit.

După un mariaj de aproape 15 ani cu Daniela, femeia care i-a dăruit doi copii, Roxana (18 ani) şi Marco (15 ani), sportivul a decis să divorţeze.

Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca erau la mijloc si copiii, insa asa cel mai bine pentru amandoi!

E adevarat ca Daniela nu s-a impacat multa vreme cu situatia, dar pana la urma, dupa patru ani, in care au existat neintelegeri, in 2015, ea si Giani au revenit la sentimente mai bune!

Si-au dat mana prieteneste si, pentru binele familiei, au pastrat o relatie civilizata, bazata de respect si incredere! Ex-jucatorul dinamovist se intelege de atunci de minune cu fiul si fata lui, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si, poate, tocmai de aceea, a facut tot ce-i posibil sa nu le lipseasca nimic.

Le-a dat o pensie alimentara decenta, in plus, a fost alaturi de ei intotdeauna, chiar daca nu mai forma o pereche cu mama lor”, au dezvaluit pentru wowbiz.ro, persoane apropiate fostului fotbalist.

Giani şi Daniela s-au căsătorit în 2000. Pe vremea aceea, fotbalistul era căpitanul dinamoviştilor, iar naş le-a fost Cristi Borcea. „Nunta cu Dana am facut-o din banii pe care i-am primit de la Dinamo pentru titlul de campion castigat in 2000.

A fost o petrecere mare la hotelul Bucuresti, unde am avut peste 200 de invitati”, dezvăluia Giani la un moment dat.