Anamaria Vasile

Dezvăluiri incendiare: De ce nu mai face amor Nicoleta Luciu! “Nu se bagă în pat până nu…”. S-a aflat cel mai ascuns SECRET al vedetei

Detalii surpriză au ieșit la iveală despre una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Deşi este cunoscută pentru aparițiile sexy, Nicoleta Luciu este foarte credincioasă şi respectă toate posturile din an.

Conform unor surse apropiate vedetei, ea obişnuieşte să ţină Posturile ca la carte încă de când avea 20 de ani.

“Nicoleta merge săptămânal la biserică, se roagă, stă la slujba. Tine toate Posturile, se spovedeste, se împărtăşeşte. Seara nu se bagă în pat până nu-şi face rugăciunile. E credincioasă şi aşa îşi educă şi copiii. Ţine post în ceea ce priveşte alimentaţia, dar nici sexul nu încape în discuţie. Iar postul Paştelui e cam lung, are aproape două luni. Soţul ei o înţelege, a învăţat care sunt Posturile din an”, susţin sursele citate.

Frumoasa Nicoleta Luciu a trecut peste aventura soțului ei și vrea să-l recucerească. Vedeta a povestit pentru emisiunea D-Paparazzi care este cea mai bună perioadă pentru amor: “Da, trebuie să recunosc ca sexul este mai patimas dupa post”.

Nicoleta Luciu nu este singura vedetă care are această părere. Giulia Nahmany a spus: “După un post îndelung hormonii o iau razna și explodează. Sexul dupa post este incredibil”.

Nicoleta Luciu s-a născut pe 12 septembrie 1980 în Bucureşti şi a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de “Miss România” în 1999. Ulterior a realizat mai multe pictoriale pentru diverse reviste, dintre care nu a lipsit Playboy. Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia “Alizee”, apoi din “Laguna”, dar nu s-a bucurat de prea mult succes.

Astfel, a rămas la modeling, dar până la urmă a ajuns să fie cunoscută mai ales drept actriţă. Înainte de a începe o carieră în actorie, femeia care la un moment dat avea cei mai mari sâni naturali din România, cu o circumferinţă a bustului de 96 de centimetri, a apărut multă vreme în emisiunea “Ceaiul de la ora 5”, realizată de Teo Trandafir. Debutul ca actriţă a avut loc telenovela “Lacrimi de iubire”.

Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela “Iubire ca in filme”, după care a urmat un rol de ţigană serialul “Inimă de ţigan”. Din punct de vedere al vieţii personale, Nicoleta Luciu este iubita omului de afaceri Szolt Csergo, iar în 1999, cei doi au devenit părinţii unui băieţel. În 2011 Nicoleta a rămăs insarcinată cu tripleți.

Nicoleta și sora ei i-au făcut mamei lor, de ziua ei, o surpriză și s-au dus să-i ducă un buchet mare de flori, iar apoi au imortalizat momentul și au postat imaginea pe contul de facebook al Nicoletei Luciu. Fanii au fost uluiți de proporțiile pe care le-a luat fostul iepuraș „Playboy”, imaginea ei fiind de departe de cea pe care o promova prin emisiunile TV.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 37 de ani, este mama a patru copii, iar de când s-a retras din luma reflectoarelor, aceasta se pare că și-a neglijat silueta și a renunțat la diete. De asemenea, fanii au remarcat că Luciu seamănăă perfect cu mama ei, fiind copia fidelă a acesteia.