Anamaria Vasile

Drama pentru un cantaret de la noi! „Mama, sa nu mori! Sa nu mori pana vin!” A plans de durere, in tren! Calatorii au ramas impietriti in fata durerii sale

Calatorii dintr-un tren au avut parte de un mic spectacol socant saptamana aceasta.

Alex Mica, lacrimi de disperare si durere! Cantaretul care s-a dat la fund dupa ce a scos cateva hituri pare sa aiba probleme. Acesta a fost surprins in timp ce avea o mica criza de nervi. Alex Mica discuta la telefon cu mama sa pe care o ruga sa nu planga.

Artistul sta neclintit si are privirea fixata pe geam. In tot acest timp, pozitia corpului sau nu se misca. Doar gura se misca si ochii care lacrimeaza.

Are vocea inecata in lacrimi si isi roaga mama sa nu moara. O implora sa nu plece si sa il lase singur pe aceasta lume.

Mi-era dor sa iti aud vocea! Pentru tine fac orice, orice vrei fac. Tu sa traiesti vesnic, m-ai auzit? Sa nu mori! Sa nu mori, niciodata! Sa nu ma lasi singur pe lumea asta.

O iubesc pe Andreea, mama. Ea e viata mea, ea e sotia mea. Cand o sa vin, mama? Nu stiu. O sa te sun sa iti spun cand vin acasa.

(…)

Studioul meu si al lui Bogdan. Pai da! Si… ce vreau sa zic… ca merg in Constanta. E frumos, acum a nins. O sa vezi spectacol in weekendul asta.

O sa filmam in club, o sa fie si gagici si o sa iasa un videoclip senzational. Spectacol maxim! Mai tare ca la… „, spune Alex Mica in timpul discutiei sale la telefon.

Citeste si: Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

 

Adriana Bahmuțeanu a dat vestea cea mare! Nici nu mai spera să…

După zeci de procese cu fostul soț, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea. S-a retras din viața publică de câteva luni, dar în curând promite că revine în televiziune.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană lua, recent, o decizie surprinzătoare. A renunțat la emisiunea pe care o avea și s-a retras chiar, o perioadă, din peisajul monden autohton. Ea își liniștește însă fanii. Este vorba doar de o hotărâre de moment, ceea ce nu înseamnă că s-a retras definitiv din televiziune.

”Pentru că s-au aglomerat mai multe chestiuni din viața mea privată, m-am retras pentru o lună, două trei, ca să-mi pun viața în ordine.

Am rezolvat mai multe lucruri și suntem în curs să rezolvăm altele. Incomparabil acum am mai multă liniște, e exact cum mi-am dorit”, a declarat aceasta, referindu-se și la faptul că, în sfârșit a scăpat de zecile de procese pe care le-a avut cu fostul soț.

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea și își pregătește revenirea ”pe sticlă”.

Spune că a renăscut.

Vedeta a mai spus că ea este în continuare colaborator la Antena Group și că se va întoarce în televiziune.

”Nu prea am ieșit, că nu am avut timp și nici chef. Acum, odată cu primăvara, am renăscut. Am început să scot capul. În prezent, fac foarte multe lucruri, mă ocup în primul rând de copii, e o vârstă pe care-mi doresc să o trăiesc odată cu ei.

Îi duc dimineața la școală, îi iau apoi de la școală, mâncăm, facem lecții, alte activități, ieșim în oraș. Am în continuare colaborare cu Antena și urmează un alt proiect, despre care voi vorbi când este cazul”, a adăugat aceasta.