Anamaria Vasile

După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader face dezvăluiri fără perdea și despre fosta soție, Gabriela Cristea: ”Cheltuia pe lună…”

Marcel Toader și ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea au discutat față-n față și au dezbătut subiectul ”căsniciile lui Toader”. Afaceristul a dezvăluit cât a cheltuia Gabriela Cristea pe lună.

După ce a atacat-o dur pe Maria Constantin, Marcel Toader a trecut și la Gabriela Cristea, fosta lui soție. ”Mama adoptivă” a Gabrielei Cristea susține că prezentatoarea TV a plecat din căsnicia cu afaceristul doar cu 50 de lei.

”Gabriela cheltuia 37000 de ron pe lună. (…) Ea m-a cerut în căsătorie. Unde am cerut-o în căsătorie pe Gabriela era camera de hotel 1200 de euro pe noapte”, a declarat Marcel Toader pentru ”Xtra Night Show”.

Marcel Toader a spus totul fără perdea și a dezvăluit câți bani cheltuia Gabriela Cristea pe vremea când erau căsătoriți.

Conform surselor, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas, termenul fiind pe 13 septembrie.

Marcel Toader s-a căsătorit cu Maria Constantin în septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Văzându-se din nou singur, Marcel Toader a început să rememoreze toate amintirile urâte pe care le-a avut în toate cele șase căsnicii ratate. Și-a amintit chiar și de relația cu Gabriela Cristea, despre care spunea că totul a fost dată uitării. A dezvăluit ce a făcut cu toate lucrurile ei rămase la el după divorț.

Marcel Toader s-a destăinuit din nou în emisiunea lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, și a mărturisit că a aruncat direct la coșul de gunoi toate rochiile de mătase în care investise o avere Gabriela Cristea:

„Am rămas cu 40 de rochii de mătase. Am umplut un container cu rochii de mătase. Am avut hainele și le-am aruncat. Erau bani investiți acolo, nu le-a mai purtat niciodată. De ce nu le-a luat dacă aveau o amintire fantastică pentru ea?”, s-a revoltat Marcel Toader în cadrul emisiunii.

Afaceristul se află în continuare în proces de divorț cu Maria Constantin, despre care a făcut o mulțime de afirmații ce i-au zguduit serios imaginea publică. După ce a decis însă, să-și retragă acuzațiile de adulter și să accepte că a fost o vină bilaterlaă în cadrul divorțului, Marcel Toader a mai hotărât să vândă și apartamentul în care a locuit cu patru dintre fostele sale neveste.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x