Anamaria Vasile

Dupa ce a prezis moartea Regelui Mihai, Carmen Harra a facut un nou ANUNT

Carmen Harra a facut o noua previziune pentru anul 2018. Potrivit ultimelor ei declaratii, Romania va fi zguduita de o serie de evenimente politice in cursul acestui an.

„Anul acesta nu va fi unul uşor. E un an de căderi de guverne. Va rămâne în istorie din punct de vedere politic. Căderi de guverne am văzut de două ori în America.

Căderile acestea sunt extraordinar de importante şi vin deodată. La fel o să fie şi în România. Tot anul 2018 va fi marcat de evenimente politice majore.

Vor fi mişcări de stradă de amploare. (…) Vor fi mai multe inundaţii.

Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundaţii însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic va fi cel mai puternic şi nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale”, a spus Carmen Harra la un post de televiziune.

Te-ar putea interesa si:

In acest weekeend, au aparut speculatii potrivit carora Liviu Varciu si Anda Calin si-ar fi spus adio, iar mama fetitei nou nascute ar fi plecat de acasa.

Iata ca cei doi si-au luat intr-adevar, ramas bun, insa doar temporar, caci Liviu a fost nevoit sa plece in Belgia.

In ziua in care au aparut zvonurile despartirii (citeste aici declaratiile facute de Varciu), Liviu a aparut in fata fanilor sai de pe Facebook, intr-un Live, chiar din Bruxelles.

„Dragii mei, suntem in…Ce tara e aici? …In Belgia. Eu am facut CFR-ul, stiti cum e, cu caile ferate e mai greu sa ajungi in Belgia. In spatele meu avem cea mai cunoscuta atractie a lor: atomul.

Stiti ca noi, romanii, avem atitudinea asta de parca am fi inventat atomul. Ei cica chiar l-au inventat. E o chestie foarte interesanta.

Biletele de avion costa doar 25 de euro daca vreti sa vedeti aceasta minunatie.

Daca va ajuta cu ceva aceasta informatie sa stiti ca imi este foarte dor de casa, desi sunt plecat doar de 4 ore. Si vreau acasa! Hai, va pup de la Bruxelles!, a transmis el.

Despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că s-au despărțit și că nu mai locuiesc împreună. Anda Călin a reacționat.

Liviu Vârciu formează un cuplu de ceva vreme cu Anda Călin, cea care i-a dăruit o fetiță, Anastasia, care urmează să fie botezată.

Recent, despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că aceștia s-ar fi despărțit și că nu ar mai locui împreună, iubita artistului mutându-se la mama sa.

Imediat după ce au apărul zvănurile că nu ar mai forma un cuplu cu Liviu Vârciu, Anda Călin a reacționat pe contul său de Instagram. Aceasta a postat o fotografie care demonstrează că ea, artistul și fiica lor formează o familie cât se poate de fericită și nici vorbă de nori negri între ei.

În imaginea respectivă, Anda Călin și Liviu Vârciu, care mai are o fată pe nume Carmina, stau pe pat și între ei se află micuța Anastasia. Ambii radiază de fericire în compania fiicei lor.

„#happyfamilytime#always&forever” (n.r. familie fericită, întotdeauna, pentru totdeauna), a comentat Anda Călin.