Anamaria Vasile

E oficial! Sute de mii de români vor primi câte 2.250 de euro gratis de la Guvern! Ce trebuie să faceți ca să primiți banii

Corina Crețu vine cu vești bune pentru români. Comisarul european pentru Politică Regională a declarat la Congresul PSD că peste 200 de mii de români ar putea primi câte un voucher în valoare de 2250 de euro pentru achiziționarea de produse necesare eficienței energetice a locuințelor.

Am venit aici cu un mesaj pozitiv. Veștile bune pe care le am de la întâlnirile cu premierul Dăncilă și Rovana Plumb vor bucura toți românii.

Am indentificat o măsură pe care premierul Dănicilă a și anunțat-o. Din cei 800 de milioane de euro care era în pericol de a fi pierduți, vom salva pentru început 450 de milioane de euro.

Există o posibilitate ca 200 de mii de cetățeni să primească un voucher de 2250 de euro pentru achiziționarea de produse neceseare efecienței energetice a locuințelor.

Pe acest punct de vedere am avut dezbateri și discuții cu Ministerul Fondurilor Europene. E un lucru foarte bun, iar în mai vom putea lansa acest proiect.”, a spus Corina Crețu, pentru Antena 3.

Din acest punct de vedere pot să vă spun că proiectul este în analiza noastră, dar din primele date se pare că nu e un proiect matur și va fi retrimis pentru ajustări către autoritățile române.

Îmi pare rău să dau această veste, dar Comisia Europeană nu poate să își asume să nu aprobe proiecte de calitate. Vom afla undeva la jumătatea lunii martie care este soarta acestui proiect.”, a mai declarat Crețu.

Te-ar putea interesa si:

Simona Gherghe, prezentatoarea de la ”Acces Direct”, are un salariu uriaș. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, dar și una dintre cele mai îndrăgite.

Audiențele înregistrate de emisiunea pe care o prezintă sunt foarte mari, motiv pentru care, cum e și firesc, salariul Simonei este unul foarte mare.

Nu mai puțin de 7.000 de euro lunar este remunerația Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii ”Acces Direct”, de pe Antena1, care poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 17:00.

Mai mult, dacă audiența are creșteri mari, atunci prezentatoarea este ”fericită” cu bonusuri substanțiale.

A vrut să dea jos kilogramele cu pastille!

Simona Gherghe a revenit la ”Acces Direct”, după ce a devenit mama pentru prima oară. O înlocuise Mirela Boureanu Vaida, care prezintă acum o altă emisiune.

După ce a născut, Simona Gherghe a vrut dea jos kilogramele în plus cu ajutorul pastilelor de slăbit, dar s-a confruntat cu o adevărată problemă şi recunoaşte că a fost o greşeală, pe care, cu siguranţă nu o va mai repeta.

M-am întors din vacanţă cu 52 de kilograme. Mult! Şi atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea şi cred că mama se va supăra, dar o spun.

Am luat pastile de slăbit. Am slăbit şapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante.

Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ţinut emisia cu greutate, cu probleme.

E o lecţie din care am învăţat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!

Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos şi să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis…

A fost o prostie ce am făcut”, povestea Simona Gherghe, la vremea respectivă.

Simona Gherghe a oprit emisiunea când a văzut-o ce avea invitata ei în gură. Prezentatoarea TV nu a rezista, a cerut repede un şerveţel şi a pus-o să scuipe.

Simona Gherghe a avut un şoc atunci când şi-a văzut invitata că a intrat în direct mestecând gumă.