Anamaria Vasile

Ea e cea mai depravata mama! Intretine relatii intime cu fiul si cu fiica sa si isi doreste sa ramana din nou insarcinata. Cum e convins-o pe fiica ei sa faca sex cu ea

Ea e cea mai depravata mama! Intretine relatii intime cu fiul si cu fiica sa si isi doreste sa ramana din nou insarcinata

Patricia isi va petrece urmatorii doi ani in spatele gratiilor, dupa ce judecatorii au gasit-o vinovata pentru incest. Femeia a intretinut relatii intime cu cei doi copii biologici ai sai, pe care i-a abandonat la nastere.

Misty (26 de ani) a fost abandonata la scurt timp dupa nastere de mama sa naturala, Patricia (44 de ani). Cele doua s-au reintalnit in urma cu trei ani, iar de atunci traiesc o iubire interzisa, potrivit stirilekanald.ro.

Autoritatile le-au anulat luna trecuta mariajul, iar cele doua sunt acum acuzate de incest.Patricia a pierdut custodia lui Misty si a celorlalti doi fii cand acestia erau f oarte mici. Cei trei frati au fost adoptati si crescuti de catre bunicii din partea tatalui.

In 2014, Misty si Patricia s-au reintalnit, doar ca relatia dintre ele nu a fost una normala, mama-fiica si s-a transformat rapid intr-o relatie sexuala. Patricia si-a convins fiica ca legea nu interzice astfel de relatii si chiar au inceput sa se gandeasca sa adopte un copil impreuna. In martie 2016 cele doua s-au casatorit.

Cateva luni mai tarziu cele doua au fost acuzate de incest, dupa ce un angajat de la Protectia Copilului a descoperit casatoria.

In statul american Oklahoma, acolo unde locuiesc cele doua, incestul se pedepseste cu inchisoarea pana la 10 ani.

De ce n-ar mai fi incestul considerat infractiune? Cum poate o tara europeana sa legifereze un act care, dintotdeauna, a fost condamnat atat de biserica, dar si de legile de drept ale statului?

Guvernul elvetian considera ca incestul nu trebuie sa mai fie considerat infractiune. Cabinetul Tarii Cantoanelor doreste sa elimine din Codul Penal un articol care incrimineaza incestul. Populatia elvetiana este impartita in doua grupuri care au destule argumente pro si contra, arata Teen Problem.

Incestul este un subiect tabu si provoaca o seama de reactii negative in randul oamenilor. El reprezinta actul sexual intre rude pe linie directa: tatal si fiica, bunicul si nepoata, intre frati si surori. Sexul intre unchi si nepoata, precum si intre veri nu reprezinta incest in sensul juridic al faptei.

Acestea sunt considerate acte de voluntariat sexual intre oameni care au depasit varsta majoratului devenind adulti.

Incestul nu are nimic de-a face cu abuzurile sexuale ale parintilor asupra propriilor copii sau asupra altor rude. Abuzul sexual asupra minorilor este pedepsit in intreaga lume.

Oamenii mai libertini sunt convinsi ca incestul nu conduce intotdeauna la conceperea unui copil si, chiar daca acest proces ar avea loc, nu toti copiii se nasc cu malformatii. Totusi, sansa ca acesti copii, nascuti in urma unor relatii incestuoase, sa mosteneasca boli genetice este mult mai mare decat in cazul copiilor nascuti in urma unor relatii intime normale.

In Elvetia, in prezent, se incearca a se raspunde la intrebarea: ce este mai important? Poporul sa fie sanatos sau este esentiala libertatea individuala a fiecaruia de a alege cu cine sa conceapa mostenitori?

Moralistii cred ca indepartarea acestei infractiuni din Codul Penal ar fi o mare greseala. Este inacceptabil ca frati si surori sa aiba relatii sexuale unul cu celalalt, precum si posibilitatea ca bunicii sa fie parteneri sexuali ai nepotilor.