Anamaria Vasile

Era una dintre cele mai sexy femei şi românii erau topiţi după ea, dar să vezi cum arată acum. Ce burtă imensă are!”

Considerată una dintre cele mai sexy femei din lume şi adorată de toţi bărbaţi – dar şi invidată de femei, deopotrivă -, Helena Christiansen a ajuns o simplă amintire a ceea ce a fost cândva.

Fost „îngeraş” Victoria’s Secret şi supermodel de renume internaţional, Helena Christiansen s-a îngrăşat enorm. Daneza desemnată de două ori cea mai sexy femeie din lume i-a şocat pe paparazzi zilele trecute.

Aflată în aceste zile în Australia, bruneta de 49 de ani a profitat de vremea bună de la Antipozi şi a ieşit la plajă, în Sydney. Din păcate pentru ea, această ultima apariţie publică nu i-a făcut deloc reclamă pozitivă.

Motivul?! Helena s-a îngrăşat enorm şi a făcut o burtă de-a dreptul imensă. Şi nu, nu e gravidă.

Fotomodelul danez Helena Christensen în vârstă de 40 de ani, care de curând a devenit şi fotograf, a dezvăluit că îi plac foarte mult sânii dar şi să stea în pielea goală.

“Nu am nici o probelmă să-mi arăt corpul. Sunt din Danemarca unde toată lumea face plajă în pielea goală. Nouă chiar nu ne pasă!

Îmi place nuditatea subtilă, naturală pentru că bunica mea încă trăieşte şi o vreau vie încă vreo 15 ani aşa că nu vreau să-i provoc un şoc.

Totodată ador sânii şi formele feminine”, a declarat Helena pentru revista Elle.

Orice bărbat a văzut cel puţin odată videoclipul lui Chris Isaak, “Wicked Game”, din 1990. Superba brunetă care a filmat pentru această piesă romantică împlineşte 47 de ani.

Este vorba de top modelul danez, fostă miss Danemarca şi fost “îngeraş“ Victoria’s Secret, Helena Christensen, care chiar şi dup 26 de ani de la filmarea videoclipului se menţine în formă şi arată extrem de bine pentru vârsta sa.

În urmă cu 5 ani de zile, celebrul model a pozat în lenjerie intimă pentru a promova o colecţie a brandului Triumph.