Anamaria Vasile

Exclusiv. Cel mai nou cuplu din showbiz! Au recunoscut relatia! I-am filmat la 2 noaptea! Primele imagini cu Augustin Viziru si noua cucerire

Augustin Viziru și Doinița Oancea s-au cunoscut în urmă cu zece ani pe platourile de filmare, au devenit foarte buni prieteni, iar, de aproximativ trei ani, se tot spune că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei bine, se pare că bruneta a devenit istorie pentru actor, iar CANCAN.RO, vă arată primele imagini cu noua lui „cucerire”.

Luat prin surprindere de fotoreporterii noștri, Augustin a coborât din mașina în care era cu o domnișoară blondă, pe nume Andreea, și ne-a oferit câteva declarații. Potrivit celor spuse de actor, au ieșit să sărbătorească ziua de 8 Martie și au rămas în mașină să se cunoască mai bine.

Prea multe detalii nu a dorit să ne împărtășească, însă atât Andreea, cât și Augustin păreau să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. Actorul a ținut să ne precizeze că au o relație specială.

“Suntem frumoși amândoi, acum… Uite am ieșit și eu de 8 Martie să sărbătorim. Ce să am pe față, sclipici… Andreea, ce am, mamă, față?

Sclipici? Noi suntem pe stilul vechi, nu trebuie să ne grăbim, noi avem o relație specială, e cu totul și cu totul altceva”, a spus Augustin Viziru pentru CANCAN.RO.

Și-a tăiat mâna cu toporul la ”Ferma vedetelor”

30 mai 2015 este o zi pe care Augustin Viziru nu o va uita niciodată, cu siguranţă. A vrut să împuşte marele premiu de 50.000 de euro la “Ferma vedetelor” şi a fost la un pas de a-şi împlini visul, însă o clipă de neatenţie l-a trimis direct la spital.

În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat, cu toporul, tendoanele de la mâna stângă. Când şi-a dat mănuşa jos, Augustin a constatat că tăietura era destul de serioasă: se putea vedea osul.

Am văzut prin mănuşă că m-am tăiat şi am văzut că începe să curgă sânge din ce în ce mai mult, nu ştiu de ce nu mi-a trecut prin cap să mă opresc, şi am continuat, curgea din ce în ce mai mult sânge şi nu mă interesa şi tăiam în continuare”, a povestit, la vremea respectivă, Augustin Viziru. (CITEȘTE AICI mai multe detalii)

Oana Mareş şi Augustin Viziru s-au iubit timp de unsprezece ani

Oana Mareş şi Augustin Viziru s-au despărţit în anul 2011, la câteva luni după ce blonda a fost filmată de revista Ciao! în apartamentul unui alt bărbat.

Relaţia lor de unsprezece ani s-a încheiat atunci printr-un divorţ, iar Oana şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat, cu care a făcut şi un copil.