Anamaria Vasile

EXCLUSIV. „Cine ești tu, care te @#&$ pe 200 de euro?” A fost măcel, la 3 dimineața, într-un local de lux din București! Celebra Bunesa s-a bătut ca-n ”Șapte păcate” cu fata Catincăi Roman și cu Diana Gureșoaie

Un adevărat „măcel” a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 3, într-unul dintre cele mai luxoase localuri din nordul Capitalei, din Herăstrău. Celebra Bunesa s-a bătut ca-n „Șapte păcate” cu Calina, nepoata premierului, dar și cu Brigada „Secția 19”. Doar intervenția bodyguarzilor a oprit „ploaia” de sticle, pahare, pumni și picioare.

„Bunesa” se afla larestaurant alături de câteva prietene, dar și de Băcneanu Căpâlnaș, un om de afaceri din Sectorul 6 al Capitalei, proaspăt divorțat, proprietarul de la „Măria și Ion” din Regie.

La masa de lângă, Diana Gureșoaie își sărbătorea ziua de naștere, în compania Calinei Roman, nepoata ex-premierului Petre Roman, a Georgianei Constantin și a altor colege din Brigada „Secția 19”.

După ce au consumat fel și fel de băuturi, la 3 dimineața a început măcelul între cele două mese.

Timp de minim 20 de minute a fost bătaie ca-n filme, cu sticle și zeci de pahare aruncate. Ca în filme! Au dărâmat la propriu mesele și s-au bătut până la epuizare.

Sursele bine informate ale CANCAN.RO, au mărturisit că bodyguardul lui Căpâlnaș și alți trei oameni de ordine nu le puteau stăpâni pe Georgiana și pe Bunesa, luându-și și ei sticle și pahare în cap.

La un moment dat, Bunesa ar fi țipat la Gureșoaie, atacând-o: „Cine ești tu, care te f**i pe 200 de euro?”, continuând: „Ia uite, am la mână ceas de 20.000 euro”. Gureșoaie a sărit să-i smulgă ceasul de la mână, s-o bată cu el peste față.

Când au văzut că situația a scăpat de sub control, bodyguarzii au cerut întăriri și au reușit, în cele din urmă, să oprească „ploaia” de sticle, pahare, pumni și picioare.

Chemat în ajutor de iubită, fotbalistul Marius Niculae a ieșit „avariat” din conflict, chiar de către Bunesa, care, fără să-și dea seama cine este, l-a lovit în zona capului.

Ce a dus la bătaia ca-n „Șapte păcate”

Unul dintre motivele care a stat la baza conflictului ar fi că Băcneanu Căpâlnaș, bărbatul care se afla la masa Bunesei, s-ar fi sărutat, când s-a încins petrecerea, cu Gureșoaie, de la masa de lângă. Unii spun că Bunesei nu i-a convenit și ar fi sărit la bătaie.

Sursele noastre mai spun că o altă variantă pentru care s-a iscat încăierarea ar fi fost că Marius Niculae ar fi întreținut, la un moment dat, relații intime cu una dintre fetele de la ziua Gureșoaiei, iar Bunesa o avea în vizor de ceva vreme. Așa că ar fi găsit ocazia perfectă pentru a se răzbuna. Cert este că așa bătaie nici bărbații nu mai fac!

Potrivit surselor citate, ieri după ce s-au trezit, fetele din Brigada „Secția 19” au avut „ședință” la un local din Capitală și au făcut un plan diabolic pentru un atac devastator la adresa Bunesei.

Mai mult decât atât, una dintre fete ar fi luat legătura cu un avocat, căruia i-a cerut să depună plângere împotriva Bunesei, pentru agresiune fizică și verbală, dar și pentru tulburarea liniștii publice.

Lucrurile nu vor rămâne așa, nici Bunesa nestând cu mâinile în sân. Revenim cu detalii din taberele beligerante!

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x