Anamaria Vasile

EXCLUSIV. Florin Salam e în culmea fericirii! A ţinut să facă marele anunţ personal!

Florin Salam îşi reface viaţa după ce a primit amenintari cu moartea si dupa mai multe scandaluri in care a fost implicat. Cântăreţul s-a împăcat cu soţia care acum este acum însărcinată:

Florin Salam se pregăteşte să devină pentru a 5 a oară tată.

Regele manelelor revine si pe scenă după o pauză de 7 luni. A pregătit deja primele concerte în Europa, apoi va reveni în ţară. Cântăreţul şi-a asigurat şi pază.

Florin Salam a fost supus unor presiuni extreme de-a lungul timpului. Acum însă manelistul a dat şi declaraţii într-un dosar în care sunt cercetate fapte de violenţă.

Artistul vrea să revină pe scenă după o perioadă de 7 luni de pauză, însă a început să fie ameninţat şi şantajat.

„Ameninţări, una alta. Pentru mine nu e bine, în meseria asta trebuie să fii relaxat. Mi-e rusine sa spun ca mi-a fost frica, dar am trecut prin astfel de situatii.

Mă feresc să nu păţească ceva fraţii, copiii…ăsta e adevărul.

E cel mai important moment pentru mine, e reinceperea. Merg in Germania pentru miile de fani care ne asteapta. Ca orice artist mare am emoţii pentru că dacă nu ai nici nu transmiţi.

Toată trupa, soţia mea o să fie cu mine… am nişte oameni care o să-mi ofere siguranţă. Procedez ca un artist care îşi ia măsurile cu adevărat necesare”, a spus la România TV.

Florin Salam a decis sa-i acorde a doua sansa Roxanei Dobre şi acum sunt în culmea fericirii pentru că vor mai avea încă un copil împreună.

„Soţia mea e alături de mine… deja e pe drum al treilea copil. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să fie băiat. Na, că am dat din casă… suntem fericiţi.

A întâmpinat multe alături de mine. Ea îmi poartă noroc. Lăsă lumea să vorbească, noi ne iubim. Am, o vorbă eu… am aproape 5 copii.

Am patru şi unul e pe drum, cum să te simţi? Un lider trebuie să aibă urmaşi”, a mai spus Florin Salam.

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x