Anamaria Vasile

Fenomen meteo bizar in Romania! Vom avea parte de ninsoare portocalie. Ce inseamna asta

Un ciclon cu praf saharian va aduce ninsoare portocalie in Romania. Acest fenomen este unul rar si este produs de nisipul fin din Sahara care se intalneste cu actualul front atmosferic rece.

Astfel, dupa codul portocaliu de ninsori, ger si viscol emis de meteorologi, vom avea parte si de ninsoare portocalie.

“Pe nordul, centrul Europei este un aer foarte rece. Din Marea Mediterană ar veni un aer mai cald şi umed, dar întâlnind acest aer rece, precipitaţiile nu sunt sub formă de ploaie, ci sub formă de ninsoare.

Acel ciclon foarte activ este un vârtej care absoarbe aerul de prin împrejurimi şi îl ridică în atmosfera şi poate să absoarbă şi un aer din nordul Africii, un praf saharian, care poate să ajungă până la nivelul norilor sau în nori şi prin precipitare acel aer saharian poate să producă o ninsoare portocalie”, a precizat meteorologul pentru Ziare.com.

Te-ar putea interesa si:

Bianca Dragusanu a anuntat in direct: „Relatia mea atarna de un fir de par rupt”

Ce e de facut atunci cand simti ca relatia ta se destrama? Ce poti face sa o salvezi? Cum il tii langa tine pe iubitul care vrea sa plece?

„Relatia mea atarna de un fir de par rupt”. Asta mi-a spus de dimineata o fata de la mine de la atelier. Mi-a cerut un sfat.

Ce sa faca sa il aduca pe iubi al ei inapoi? Mi-a povestit de jocuri, tertipuri, urzeli pe care le facesa il mai prinda din cand in cand.

E disperata pentru ca nu ii iese! Mi-am amintit de cele trei reguli de aur ale iubirii care functioneaza intotdeauna. Sunt scrise de psihologi, nu de mine, stati linistiti ca nu le inventez eu!

Nu forta pe cineva sa te iubeasca. Oamenii nu sunt obligati sa raspunda reciproc la sentimentele pe care le ai pentru ei. Trebuie sa alegi alegerea si sentimentele oamenilor din jurul tau. Daca esti iubita vei simti asta.

Citeste si: Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. „Niciodata nu o să pun gura pe așa ceva” . Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Daca ai dubii, intuitia nu te insala. Cand incepi sa ai dubii, ce crezi? Intuitia chiar nu te insala! Daca petrece cu tine foarte mult timp, te respecta si vrea sa iti indeplineasca dorintele.

Cand simti ca te iubeste, nu ai nevoie nici de sfaturi, nici ajutor de la cei din jur.

Daca nu te mai iubeste, nu il tine cu forta. Asta e cea mai mare greseala din relatie. Nu e nimeni obligat sa te iubeasca vesnic indiferent de cati copii i-ai facut sau daca ati cladit impreuna un imperiu economic”, a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.