Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a rabufnit la TV! Cand a auzit ce ii zice prezentatorul TV, vedeta a reactionat: „M-ati…

Gabriela Cristea, reactie neasteptata la TV: „M-ati enervat”

Tavi Clonda si Gabriela Cristea au avut motive de sarbatorit. Micuta lor, Victoria, a implinit sase luni.

„Gabriela a făcut un tort de măr ras. Glumesc. Am trecut la diversificare, ne-am jucat cu zăpada acasă noi cei mari. Ne-am simţit bine, a fost o zi frumoasă, plină de iubire.

Victoria zâmbeşte când primeşte flori, zâmbete şi iubire. O să fie o domnişoară care îşi va dori foarte multă atenţie. Are faţă de model, aşteptăm agenţiile să ne sune”, a glumit Tavi Clonda.

Cristi Brancu a intrebat daca Gabriela Cristea poate sa intre in direct, iar ea a refuzat initial deoarece era ocupata, dar pana la urma a decis sa intervina.

„Tu să faci mai întâi o surioară şi apoi fac eu un frăţior. Nu că m-aţi enervat (moment în care a intrat în direct, alături de soţul său). Am nevoie de o petrecere. Uitaţi-vă cum îmi stă părul. Spuneţi-mi şi voi că sunt sexy”, a declarat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și soțul ei, muzicianul Tavi Clonda, se pregătesc intens pentru botezul fiicei lor, Victoria, de care sunt foarte mândri.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să-și creștineze fetița în data de 14 aprilie, după Paște. Cum zilele trec cu pași repezi, cei doi se pregătesc intens pentru a pune la punct toate detaliile astfel încât totul să iasă perfect la creștinarea Victoriei.

De data aceasta, Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, împreună cu fetițele lor, s-au întâlnit acasă pentru a discuta despre mult-așteptatul eveniment.

N-au fost numai discuții serioase, ci și distracție, după cum a explicat Gabriela Cristea pe contul său de pe o rețea de socializare.

Vedeta a dezvăluit că fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și soția acestuia, jurnalista Cristina Șișcanu, sunt cei care o vor creștina pe Victoria.

“Distracție și discuții despre botez! ????? #nașii Mădălin Augustin Ionescu Cristina Sișcanu Ionescu”, a menționat Gabriela Cristea.

“Am stabilit botezul, în sfârşit. Este pe 14 aprilie. Nu avem toate detaliile, dar măcar ştim data, ca să putem să facem invitaţiile. Cred că o să cânt şi eu. Tema este “Trăieşte-ţi visul” şi culoarea este, parcă, culoarea mov”, detalia muzicianul Tavi Clonda într-o emisiune de televiziune.