Anamaria Vasile

Gata, a spus-o chiar el! Liviu Varciu si-a facut si el bagajele si a plecat de acasa

In acest weekeend, au aparut speculatii potrivit carora Liviu Varciu si Anda Calin si-ar fi spus adio, iar mama fetitei nou nascute ar fi plecat de acasa.

Iata ca cei doi si-au luat intr-adevar, ramas bun, insa doar temporar, caci Liviu a fost nevoit sa plece in Belgia.

In ziua in care au aparut zvonurile despartirii (citeste aici declaratiile facute de Varciu), Liviu a aparut in fata fanilor sai de pe Facebook, intr-un Live, chiar din Bruxelles.

Dragii mei, suntem in…Ce tara e aici? …In Belgia. Eu am facut CFR-ul, stiti cum e, cu caile ferate e mai greu sa ajungi in Belgia. In spatele meu avem cea mai cunoscuta atractie a lor: atomul.

Stiti ca noi, romanii, avem atitudinea asta de parca am fi inventat atomul. Ei cica chiar l-au inventat. E o chestie foarte interesanta.

Biletele de avion costa doar 25 de euro daca vreti sa vedeti aceasta minunatie.

Daca va ajuta cu ceva aceasta informatie sa stiti ca imi este foarte dor de casa, desi sunt plecat doar de 4 ore. Si vreau acasa! Hai, va pup de la Bruxelles!, a transmis el.

Despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că s-au despărțit și că nu mai locuiesc împreună. Anda Călin a reacționat.

Liviu Vârciu formează un cuplu de ceva vreme cu Anda Călin, cea care i-a dăruit o fetiță, Anastasia, care urmează să fie botezată.

Recent, despre Liviu Vârciu și Anda Călin s-a spus că aceștia s-ar fi despărțit și că nu ar mai locui împreună, iubita artistului mutându-se la mama sa.

Imediat după ce au apărul zvănurile că nu ar mai forma un cuplu cu Liviu Vârciu, Anda Călin a reacționat pe contul său de Instagram. Aceasta a postat o fotografie care demonstrează că ea, artistul și fiica lor formează o familie cât se poate de fericită și nici vorbă de nori negri între ei.

În imaginea respectivă, Anda Călin și Liviu Vârciu, care mai are o fată pe nume Carmina, stau pe pat și între ei se află micuța Anastasia. Ambii radiază de fericire în compania fiicei lor.

„#happyfamilytime#always&forever” (n.r. familie fericită, întotdeauna, pentru totdeauna), a comentat Anda Călin.

Întrebată de fani câte kilograme are fiica ei și a lui Liviu Vârciu, Anda Călin a explicat că mmicuța a ajuns deja la șapte kilograme.

Liviu Vârciu pare să fie unul dintre cei care au descoperit, pe propria-i piele, că emisiunea Asia Express nu este una atât de lejeră pe cât își închipuia.

Și, mai mult decât atât, el e la un pas să cedeze lupta…

Conform unor surse cât se poate de bine informate, Liviu Vârciu trăiește momente cât se poate de disperate departe de România, în ”excursia” din Asia.

Mai exact, pare-se, el este la un pas să cedeze lupta, motivele fiind, pare-se, cât se poate de întemeiate.

Și nu, nu ne referim doar la cele legate de fiica pe care o are alături de frumoasa Anda Călin…

Mai exact, pare-se, efortul fizic și psihic este foarte mare.

Iar Liviu Vârciu, de mai bine de trei săptămâni doarme în tot felul de condiții prin casele localnicilor din Asia, niciuna fiind catalogată la ”măcar o stea”.

Temperaturile au fost ba foarte scăzute, ba foarte ridicate și parcurge zeci/sute de km pe zi cu tot felul de vehicule: mașini, camioane, autobuze sau tuk-tuk.

Mai mult, mâncarea este foarte puțină și foarte diferită față de cea românească. De altfe, el, spun sursele noastre, a mărturisit în diverse rânduri că nu mai vrea să vada orez în fața ochilor.

Acesta pare să fie și motivul pentru care, la un moment dat a cedat și a vrut să renunțe la tot concursul și să plece acasă, cel care l-a convins să continue lupta fiind bunul său prieten, Andrei de la Alb-Negru.

Liviu Vârciu a devenit, de curând, tătic pentru a doua oară

În cursul zilei de luni, 25 septembrie 2017, Anda Călin a născut o fetiţă sănătoasă. Liviu Vârciu a aşteptat cu sufletul la gură venirea pe lume celei de-a doua fiice.

Artistul mai are, dintr-o relaţie anterioară, o fetiţă adolescentă pe nume Carmina Maria.

Cei doi părinţi au făcut pregătiri speciale pentru venirea pe lume a micuţei, iar Liviu Vârciu a mărturisit că trece prin momente minunat de când a devenit, din nou, tătic.