Anamaria Vasile

Hai ca asta e prea de tot! Ce detaliu ascuns s-a observat in timpul intrecerii dintre Giani Kirita si unul din turci

Fanii Exatlon au observat un detaliu in timpul intrecerii dintre Giani Kirita si turcul Umit Karan.

Giani, care a reprezentat Romania, in intrecerea baietilor, a facut un joc de senzatie si a condus jocul la puncte o buna parte din timp.

Efortul si-a spus spre sfarsit cuvantul, iar turcul Umit Karan a castigat competitia.

Desi Giani a pierdut in fata turcului, fanii, chiar si cei ai echipei Razboinicilor, l-au apreciat pe Giani pentru felul in care a luptat.

Unii fani ai show-ului au fost de parere ca turcul a trisat in timpul probelor si a ocolit unul din obstacole, in loc sa il parcurga, ceea ce, evident, i-a mai antrenat energia.

„La fete a castigat Romania – prin Larisa! La baieti Kirita a fost invins de turcul CARE A TRISAT (a trecut pe langa obstacol in finala!)”,

„Am observat si eu ,mi nu mi se pare normal !!!! Daca facea si Kirita asa castiga de mult”

„A trecut de mai multe ori , eu l am văzut de cel. puţin 3/4ori”, au fost cateva din reactiile fanilor.

Sotul Larisei de la Exatlon, emotionat de reusita concurentei, care a primit prima medalie in competitia Romania-Turcia-Grecia.

Larisa a reusit in emisiunea Exatlon din 5 martie sa obtina prima medalie din prima runda a competitiei internationale dintre Romania –Turcia –Grecia.

Larisa a reusit sa impresioneze pe toata lumea dupa ce a castigat prima medalie din competitia internationala, invingand concurentele din Turcia si Grecia.

Dar cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum am reusit sa vedem cata forta are concurenta Exatlon.

“<strong>Eu am incredere in Larisa, dar a fost chiar foarte tare si m-a emotionat foarte mult. Eu chiar cred ca Larisa este cea mai tare fata de acolo si eu o vad inca mult timp in competitie, chiar daca asta inseamna ca o sa o vad inca o perioada doar la televizor.</strong>

<strong>Nu conteaza, daca ea este bine, se bucura de concurs si este invingatoare mereu. Oricum eu sunt tare mandru de ea si, desi poate sunt subiectiv, aseara (n.r. Exatlon din 5 martie) si-a aratat adevarata ei valoare”,</strong> ne-a spus sotul Larisei de la Exatlon.

Larisa Vasile de la Exatlon, prima castigatoare in competitia internationala Romania-Turcia-Grecia

La Exatlon, meciul international Romania – Turcia- Grecia se va repeta saptamanal. Castigatorul si castigatoarea unei astfel de editii internationale vor primi fiecare cate o medalie.

Un concurent isi va putea revendica premiul in momentul in care va strange trei astfel de medalii. Astfel, jucatorii sunt motivati sa devina „jucatorul saptamanii”

In prima editie a confruntarii Romania – Grecia- Turcia de la Exatlon au concurat, din partea Romaniei, Larisa Vasile si Giani Kirita. Larisa a castigat cursa feminina, in timp ce cursa masculina a fost castigata de fostul fotbalist turc Umit Karan.